• Fanii păreau să fie mai distrași de felul în care arăta fața lui.
  • Un fan a întrebat: WTF s-a întâmplat cu fața lui Simon Cowell.”
  • Acest lucru vine după ce Simon a recunoscut în aprilie că se simțea ca și cum ar fi arătat ca într-un film de groază”.

Simon Cowell și-a lăsat fanii îngrijorați în legătură cu aspectul său atunci când a intrat în studioul The One Show joi, 8 decembrie. Fostul șef al X Factor, în vârstă de 63 de ani, s-a alăturat cântăreței și fostei concurente a emisiunii Lucy Spraggan pe canapeaua verde, unde au discutat despre tot ceea ce înseamnă muzică și despre noul album al lui Lucy.

Dar fanii păreau să fie mai distrași de felul în care arăta fața lui, deoarece s-au grăbit să se grăbească să comenteze pe Twitter la începutul emisiunii. Un fan a întrebat: WTF s-a întâmplat cu fața lui Simon Cowell.”

Un al doilea a sugerat că titanul muzicii trebuie să înceteze să-și mai facă operații estetice, în timp ce implora: Doamne… Simon Cowell, fața ta arată ca o pizza topită… doar oprește-te!!!” Un al treilea a susținut că nici măcar nu l-a recunoscut pe mogulul muzicii deoarece arăta atât de diferit, scriind: Simon cine??…. Nu-l recunosc” Un al patrulea telespectator nedumerit a adăugat: Ce și-a făcut Simon Cowell la față?”

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Acest lucru vine după ce Simon a recunoscut în aprilie că se simțea ca și cum ar fi arătat ca într-un film de groază” după ce și-a făcut plombări faciale și Botox. El a declarat pentru The Sun: A fost o etapă în care s-ar putea să fi mers un pic prea departe. Am văzut o poză cu mine de înainte zilele trecute și, în primul rând, nu am recunoscut că sunt eu.

Eric [fiul său] era isteric. Era de ajuns. Acum nu mai am deloc umplutură pe față. Zero. A fost o fază în care toată lumea avea fața plină de asta și de cealaltă. Dar, de fapt, pentru mine acum, o mare parte din ea se reduce la o alimentație sănătoasă și la consumul de tone de apă.”