Sir Ian McKellen a fost transportat la spital după ce a căzut de pe scena unui teatru din centrul Londrei

Sir Ian McKellen a fost transportat la spital după ce a căzut de pe scena unui teatru din centrul Londrei. Actorul, în vârstă de 85 de ani, se afla într-o scenă de luptă din timpul spectacolului Player Kings” de la Teatrul Noel Coward, când și-a pierdut echilibrul și a căzut, a declarat un martor pentru Sky News.

El se învârtea în jurul unei scene de luptă în care erau implicați Prințul de Wales și Henry Percy când a căzut. Gravitatea rănilor sale este neclară.

Un membru al publicului a declarat că este în stare de șoc” și că speră ca Sir Ian să fie bine deoarece trebuie să fi fost o cădere destul de puternică de la înălțime”.

Ei au adăugat: Eram în partea din spate a teatrului, în tribune. Era o scenă de luptă, iar Sir Ian a coborât pe treapta care era pe scenă, și-a pierdut echilibrul și a căzut de pe scenă și a căzut în public. Avea încă microfonul deschis și a putut fi auzit strigând după ajutor, în timp ce niște oameni de scenă au ieșit și au început să le spună tuturor să plece în timp ce aduceau o targă.”

Martorul a adăugat: Am fost evacuați în stradă și, după 10-15 minute, ni s-a spus că spectacolul nu poate fi reluat și că o ambulanță era pe drum pentru Sir Ian.”

Membrii publicului au fost evacuați și li s-a spus că restul spectacolului a fost anulat. Într-o actualizare cu puțin timp înainte de miezul nopții, Teatrul Noel Coward a declarat că se așteaptă ca Sir Ian să se recupereze complet.

În urma unei scanări, echipa strălucită a NHS ne-a asigurat că se va recupera rapid și complet, iar Ian este bine dispus”, au spus ei.

Citește și

Exit mobile version