Sophie Turner spune că este „o luptă să fii o mamă singură”. Ce impact a avut ultimul rol asupra vieții sale

Sophie Turner a declarat că este „atât de greu să fii o mamă singură”, reflectând asupra modului în care ultimul ei rol i-a dat putere. Actrița britanică, în vârstă de 28 de ani, o portretizează pe cunoscuta hoață de bijuterii Joan Hannington în noua dramă ITV Joan, care urmărește viața ei în anii 1980, ca infractoare și mamă care încearcă să își recupereze fiica de la serviciile sociale, scrie Standard UK.

În timpul filmărilor pentru serial, Turner și Joe Jonas au anunțat că se despart după patru ani de căsnicie. Turner a declarat pentru revista Sunday Times Culture că nu știe dacă ar fi putut aduce „aceeași energie” rolului lui Hannington dacă nu ar fi fost mamă.

Ea a spus: „Este o astfel de luptă fiind o mamă singură. Joan nu o face în cel mai bun mod – dar este uimitor să o vezi luptând cu adevărat pentru fiica ei. De asemenea, este foarte important pentru copii să vadă cât de mult muncesc părinții pentru ei.”

Actrița, care a devenit celebră în adolescență interpretând-o pe Sansa Stark în serialul fantastic de succes al HBO Game Of Thrones, a reflectat și asupra judecății cu care se confruntă mamele.

„Există atât de multă rușine care vine cu maternitatea”, a spus Turner. „Dacă te duci la muncă, ești rușinată. Dacă nu te duci la muncă, ești rușinată”.

Exit mobile version