• Ben Stiller și soția sa, Christine Taylor, au reușit să își reaprindă povestea de dragoste după mai bine de cinci ani de despărțire.
  • Cuplul era căsătorit de 17 ani când a fost anunțată despărțirea lor șocantă, în 2017, iar Ben s-a mutat din casa familiei.
  • Christine a spus că a putut petrece mult timp cu Ben, ceea ce i-a ajutat să își reaprindă povestea de dragoste.

Ben Stiller și soția sa, Christine Taylor, au reușit să își reaprindă povestea de dragoste după mai bine de cinci ani de despărțire datorită timpului petrecut împreună fără alte distracții”. Christine, în vârstă de 51 de ani, a declarat că au găsit această cale de întoarcere” unul la celălalt după ce s-au mutat împreună la începutul pandemiei COVID-19.

Cuplul era căsătorit de 17 ani când a fost anunțată despărțirea lor șocantă, în 2017, iar Ben s-a mutat din casa familiei. În cadrul emisiunii Drew Barrymore Show, Christine a explicat: Când a lovit pandemia, a trebuit să ne gândim cu toții unde să ne adăpostim. Am ajuns cu toții în casa noastră împreună cu doi adolescenți și am găsit această cale de întoarcere.”

Ben se mutase înapoi în casa familiei pentru a fi aproape de cei doi copii ai lor – Ella, 20 de ani, și Quinlin, 17 ani. Christine a spus că a putut petrece mult timp cu Ben, ceea ce i-a ajutat să își reaprindă povestea de dragoste. Ea a spus: Am avut atât de mult timp să vorbim, nu au existat alte distrageri, așa că a fost un moment cu adevărat special pentru noi, pentru familie. Pur și simplu s-a întâmplat în mod organic”.

Recomandări

X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
MOMENTUL ATACULUI
TAYLOR SWIFT AR PUTEA DEVENI ȘI ACTRIȚĂ
ESA CREEAZĂ O ECLIPSĂ ARTIFICIALĂ

Actrița a adăugat că lucrurile sunt atât de bune” acum între ea și Ben. Simt că atunci când ai trăit o viață întreagă cu cineva, și știi că noi am trăit, și există o istorie. Am învățat pe parcurs, împreună. Și cred că există o libertate în asta, există o libertate în confortul acestei relații și al angajamentului. Și știind că trebuie să avem grijă și de noi înșine”, a spus Christine.

Ben a vorbit anterior despre romantismul lor reînviat, spunând că a evoluat” după ce s-a mutat înapoi în casa familiei. Într-un interviu acordat anul trecut revistei Esquire, el a spus: Am fost separați și ne-am împăcat. Suntem fericiți în legătură cu asta. A fost cu adevărat minunat pentru noi toți”.