• El s-a bucurat de un stagiu de lungă durată la The Ellen DeGeneres Show, începând din 2014, înainte de a fi numit producător executiv în 2020.
  • Allison a vorbit, împărtășind pe rețelele sale de socializare o fotografie a celor doi, cu un mesaj emoționant.
  • Boss a intrat în lumina reflectoarelor în 2008, în timp ce concura în So You Think You Can Dance.

Soția lui Stephen ‘tWitch’ Boss, Allison Holker, a abordat pentru prima dată moartea partenerului ei, la o săptămână după ce a confirmat decesul vedetei de la The Ellen Show. În urma decesului acestuia, la vârsta de 40 de ani, unele dintre cele mai mari nume de la Hollywood i-au adus un omagiu, în timp ce i-au prezentat condoleanțe soției sale, Allison, și copiilor lor.

Acum, Allison a vorbit, împărtășind pe rețelele sale de socializare o fotografie a celor doi, cu un mesaj emoționant. Ea a scris: My ONE and ONLY Oh, cât mă doare inima. Ne lipsești atât de mult. Allison a fost susținută de urmăritori celebri în comentarii, Julianne Hough scriind: Te învăluie pe tine și familia ta în atât de multă dragoste.

Olivia Munn a scris: Te țin pe tine și familia ta pe deplin în inima mea și în rugăciunile mele, iar Chrishell Stause a adăugat: Lumea te are în inimile lor -mi pare atât de rău.

Recomandări

X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
MOMENTUL ATACULUI
TAYLOR SWIFT AR PUTEA DEVENI ȘI ACTRIȚĂ
ESA CREEAZĂ O ECLIPSĂ ARTIFICIALĂ

Ashley Banjo a intervenit, împărtășind: În gândurile și rugăciunile noastre Allison. Boss a intrat în lumina reflectoarelor în 2008, în timp ce concura în So You Think You Can Dance – unde a terminat în cele din urmă ca al doilea clasat, înainte de a deveni jurat la show-ul de talente în 2022, și a jucat, de asemenea, în Step Up și Magic Mike XXL.

Pe lângă acestea, s-a bucurat de un stagiu de lungă durată la The Ellen DeGeneres Show, începând din 2014, înainte de a fi numit producător executiv în 2020. Un purtător de cuvânt al poliției din Los Angeles a confirmat că interpretul, căruia îi supraviețuiesc soția și copiii Weslie, Maddox și Zaia, a murit în dimineața zilei de 13 decembrie, după ce ofițerii au răspuns la un apel de urgență la un motel.

Potrivit TMZ, reprezentanții forțelor de ordine au confirmat că acesta a lăsat un bilet la fața locului înainte de a se sinucide. Soția sa a scris un mesaj sfâșietor anunțând moartea sa la scurt timp după aceea, în care scria: Cu cea mai grea dintre inimi trebuie să vă spun că soțul meu Stephen ne-a părăsit.