• El s-a bucurat de un stagiu de lungă durată la The Ellen DeGeneres Show, începând din 2014, înainte de a fi numit producător executiv în 2020.
  • Allison a vorbit, împărtășind pe rețelele sale de socializare o fotografie a celor doi, cu un mesaj emoționant.
  • Boss a intrat în lumina reflectoarelor în 2008, în timp ce concura în So You Think You Can Dance.

Soția lui Stephen ‘tWitch’ Boss, Allison Holker, a abordat pentru prima dată moartea partenerului ei, la o săptămână după ce a confirmat decesul vedetei de la The Ellen Show. În urma decesului acestuia, la vârsta de 40 de ani, unele dintre cele mai mari nume de la Hollywood i-au adus un omagiu, în timp ce i-au prezentat condoleanțe soției sale, Allison, și copiilor lor.

Acum, Allison a vorbit, împărtășind pe rețelele sale de socializare o fotografie a celor doi, cu un mesaj emoționant. Ea a scris: My ONE and ONLY Oh, cât mă doare inima. Ne lipsești atât de mult. Allison a fost susținută de urmăritori celebri în comentarii, Julianne Hough scriind: Te învăluie pe tine și familia ta în atât de multă dragoste.

Olivia Munn a scris: Te țin pe tine și familia ta pe deplin în inima mea și în rugăciunile mele, iar Chrishell Stause a adăugat: Lumea te are în inimile lor -mi pare atât de rău.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Ashley Banjo a intervenit, împărtășind: În gândurile și rugăciunile noastre Allison. Boss a intrat în lumina reflectoarelor în 2008, în timp ce concura în So You Think You Can Dance – unde a terminat în cele din urmă ca al doilea clasat, înainte de a deveni jurat la show-ul de talente în 2022, și a jucat, de asemenea, în Step Up și Magic Mike XXL.

Pe lângă acestea, s-a bucurat de un stagiu de lungă durată la The Ellen DeGeneres Show, începând din 2014, înainte de a fi numit producător executiv în 2020. Un purtător de cuvânt al poliției din Los Angeles a confirmat că interpretul, căruia îi supraviețuiesc soția și copiii Weslie, Maddox și Zaia, a murit în dimineața zilei de 13 decembrie, după ce ofițerii au răspuns la un apel de urgență la un motel.

Potrivit TMZ, reprezentanții forțelor de ordine au confirmat că acesta a lăsat un bilet la fața locului înainte de a se sinucide. Soția sa a scris un mesaj sfâșietor anunțând moartea sa la scurt timp după aceea, în care scria: Cu cea mai grea dintre inimi trebuie să vă spun că soțul meu Stephen ne-a părăsit.