• Cântăreața a împărtășit un montaj video în care dansează pe melodia I Touch Myself a celor de la Divinyls.
  • În clip, artista în vârstă de 41 de ani a arătat mai multe mișcări de dans, inclusiv făcând un semn cu inima cu mâinile, precum și întorcând degetul mijlociu către cameră.
  • Nunta lor a fost un eveniment plin de vedete, celebrități precum Drew Barrymore și Paris Hilton.

Sam Asghari, soțul lui Britney Spears, a rupt tăcerea după ce s-a scris că a ieșit furios dintr-un restaurant din Los Angeles în timp ce lua cina cu soția sa în weekend. S-a raportat că ea ar fi provocat o scenă după ce a fost fotografiată de către clienți, ceea ce l-a determinat pe Sam să părăsească restaurantul.

Modelul în vârstă de 28 de ani a intrat de atunci pe Instagram, făcând aparent referire la rapoarte. El împărtășește o postare în Stories, care sună astfel: Nu am văzut nimic. Nu credeți ceea ce citiți online, oameni buni”.

Între timp, Britney Spears a dat un răspuns pe Instagram. Cântăreața a postat un montaj video în care dansează pe melodia I Touch Myself a celor de la Divinyls. În clip, artista în vârstă de 41 de ani a arătat mai multe mișcări de dans, inclusiv făcând un semn cu inima cu mâinile, precum și întorcând degetul mijlociu către cameră.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Britney a dezactivat comentariile, împiedicând fanii să lase mesaje. Cuplul s-a căsătorit în luna iunie a anului trecut, în cadrul unei ceremonii intime la casa lor din Thousand Oaks, California.

A fost un eveniment plin de vedete, celebrități precum Drew Barrymore și Paris Hilton venind să vadă cum cei doi, care se întâlnesc din 2016, se căsătoresc. Britney a purtat o rochie de mireasă îndrăzneață, fără umeri, de la Donatella Versace, pentru ziua ei cea mare.

Ei și-au anunțat logodna în septembrie 2021 cu o postare pe Instagram. Nu pot să [înjur] cred!!!!!!”, a scris ea în dreptul clipului, în timp ce își arăta pentru prima dată piatra inelului. Cântăreața a mai fost căsătorită de două ori. Prima ei nuntă a fost cu prietenul ei din copilărie, Jason Alexander, timp de 55 de ore, în ianuarie 2004, iar acesta a încercat chiar să se bage la nunta ei cu Sam. Ea s-a căsătorit cu Kevin Federline mai târziu în acel an, dar s-a despărțit în 2007.