• Defilarea Valentino a avut loc la Les Beaux-Arts.
  • Colecția de primăvară-vară s-a bazat pe piese vestimentare elegante care amintesc de legendarul spectacol Sala Bianca.
  • Paris Hilton, Emily Ratajkowski și Kris Jenner au fost printre vedetele prezente la show-ul Balenciaga.

În Capitala Modei, spectacolul continuă la Paris Fashion Week. Ieri ai văzut noua colecție Balenciaga. După controversata campanie de la începutul anului, acum casa de modă a făcut un pas în spate și s-a întors la haine mai accesibile.

Valentino a făcut show la Les Beaux-Arts. Colecția de primăvară-vară s-a bazat pe piese vestimentare elegante care amintesc de legendarul spectacol Sala Bianca de la Valentino Garavani din 1962.

Paris Hilton, Emily Ratajkowski și Kris Jenner au fost printre vedetele prezente la show-ul Balenciaga din cadrul Săptămânii Modei de la Paris, duminică. Balenciaga s-a confruntat cu o reacție negativă în noiembrie anul trecut, prin urșii bondage prezentați într-o campanie publicitară cu copii.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Florence Pugh și Andrew Garfield au avut ținute roz, duminică, la defilarea de primăvară/vară 2024 a casei Valentino de la Paris. Casa de modă de lux a adunat vedete de primă mână la show-ul lor, celebritățile fiind îmbrăcate în cea mai recentă colecție Valentino.

Defilarea Valentino a avut loc la Les Beaux-Arts, prestigioasa școală de artă pe care a urmat-o fondatorul Valentino Garavani, ceea ce a făcut din acest spectacol o defilare nostalgică. Directorul de creație al brandului, Pierpaolo Piccioli, a celebrat „feminitatea și creativitatea” cu pelerine fluide și flori.

Citește și: