• Stilistul lui Zendaya, Law Roach, a declarat că a trebuit să o învețe pe actriță cum să meargă pe tocurile „dureroase” Louboutin.
  • Roach a dezvăluit de ce vedeta Euphoria preferă să poarte emblematica marcă de încălțăminte.
  • El și-a început povestea, spunând: „Așadar, cred că So Kate este unul dintre cei mai versatili pantofi. Este, de asemenea, unul dintre cei mai dureroși”.

Stilistul lui Zendaya, Law Roach, a declarat că a trebuit să o învețe pe actriță cum să meargă pe tocurile „dureroase” Louboutin, scrie The Independent.

În timp ce actrița de 27 de ani s-a angajat să se „îmbrace după metodă” în totalitate, în timp ce promova Dune: Part Two și Challengers, ea a îmbrăcat în mod constant pantofii cu toc Christian Louboutin So Kate 120 cu majoritatea ansamblurilor sale. Tocurile cu talpă roșie au fost un pilon în garderoba câștigătoarei premiului Emmy de ani de zile.

Într-un episod recent al podcastului The Cutting Room Floor al lui Recho Omondi, Roach a dezvăluit de ce vedeta Euphoria preferă să poarte emblematica marcă de încălțăminte. El și-a început povestea, spunând: „Așadar, cred că So Kate este unul dintre cei mai versatili pantofi. Este, de asemenea, unul dintre cei mai dureroși”.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

„De fapt, a început când avea vreo 14 ani și îmi amintesc că purta acești So Kate toată ziua”, a continuat el. „Este prima dată când îi purta și se prăbușea. Și ea zicea: Trebuie să îmi dau jos pantofii ăștia. Eu îi spun: „Nu o să îți dai jos pantofii ăștia”. Și i-a păstrat în picioare, iar a doua zi i-a pus din nou, iar a doua zi i-a pus din nou.”

Rămânând cu tocurile, actrița a învățat în cele din urmă să le iubească.

„A devenit un fel de lucru al nostru”, a recunoscut Roach. „Iar acum, picioarele ei sunt ca și cum ar fi antrenate. Ar putea să le poarte toată ziua, ar putea dansa cu ele, ar putea să-și ridice picioarele, ar putea coborî scările în fugă.”

Când a fost întrebat dacă motivul pentru care a purtat tocurile a fost din cauza unei sponsorizări cu Christian Louboutin, Roach s-a grăbit să respingă orice zvonuri sau speculații.

„Oamenii întreabă mereu acest lucru – noi nu primim nimic monetar de la Christian Louboutin”, a explicat el. „Ei nu ne-au scris niciodată un cec. A fost întotdeauna o relație cu adevărat autentică, organică, pe care ea pur și simplu iubește pantofii.”

Cu toate acestea, a existat o relație simbiotică între actriță și marcă, aceasta din urmă trimițându-i aproximativ 40 de perechi de tocuri pentru turneul de presă Challengers.

„Acum, mi-au trimis 40 de perechi pentru turneul de presă Challengers? Așa au făcut”, a precizat Roach. „Dar, ei niciodată – nu au existat niciun fel de plată pentru joc, niciun fel de sponsorizare, nimic. De fapt, am devenit foarte bun prieten cu Christian din această cauză și îi cunosc echipa la nivel global. Și dacă avem nevoie de unul într-o situație de criză, ei vor suna la magazin, vor face orice pentru a-i face rost de pantof, pentru că a devenit atât de sinonim cu ea.”

Roach a adăugat că principalul motiv pentru care Zendaya a gravitat în jurul tocurilor a fost pur și simplu pentru că îi plac. El a adăugat: „[Sunt] pur și simplu grozavi cu orice.”

Citește și