• Marți a fost o zi bună pentru actrița de filme pentru adulți Stormy Daniels.
  • Fanii i-au căutat numele pe Pornhub de un record de 650.000 de ori.
  • Căutările pentru „Stormy Daniels” au crescut și pe 21 martie, ziua în care Trump a prezis că va fi arestat.

Marți a fost o zi bună pentru actrița de filme pentru adulți Stormy Daniels pe Pornhub, fanii căutând numele ei pe site de peste 650.000 de ori, scrie Business Insider. Aceasta a fost aceeași zi în care fostul președinte Donald Trump a fost pus sub acuzare pentru acuzații grave centrate pe o presupusă plată de bani pentru tăcere făcută lui Stormy Daniels în 2016 pentru a cumpăra tăcerea acesteia cu privire la o presupusă aventură.

Donald Trump neagă aventura și acuzațiile. Cazul a menținut lumina reflectoarelor asupra lui Daniels și a reamintit unui număr mare de utilizatori Pornhub de opera ei.

Datele împărtășite într-o postare de perspectivă pe site arată că, odată cu aflarea veștii despre punerea sub acuzare a lui Trump, căutările pentru Stormy Daniels” au crescut vertiginos, atingând un vârf de 631.254 de căutări vinerea trecută.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Dar popularitatea ei a crescut și mai mult în ziua punerii sub acuzare, atingând un record de 662.319, precizează Pornhub. Traficul de căutări pentru Stormy Daniels” a crescut și pe 21 martie, ziua în care Trump a prezis – în mod inexact – că va fi arestat. O postare anterioară arăta că oamenii au căutat-o de 467.078 de ori în acea zi, în creștere față de cifrele generale de câteva mii de ori.

Stormy Daniels și-a petrecut duminica dinaintea acestei zile scriind cu furie despre situație. În ziua în care a fost pusă sub acuzare, ea a lansat o ironie la adresa lui Trump. Este cu siguranță mai distractiv să fii sub bărbatul meu sexy în loc să fii arestat”, a scris ea pe Twitter.

În timp ce cazul a oferit un oarecare impuls pentru cifrele din sondajele de opinie și donațiile lui Trump, Daniels – al cărei nume real este Stephanie Clifford – pare să găsească, de asemenea, că este un moment profitabil. Vineri, ea a postat pe Twitter că comenzile pentru marfa #TeamStormy” au început să curgă, mulțumindu-le celor care o urmăresc pentru susținere.

Citește și: