• Marți a fost o zi bună pentru actrița de filme pentru adulți Stormy Daniels.
  • Fanii i-au căutat numele pe Pornhub de un record de 650.000 de ori.
  • Căutările pentru „Stormy Daniels” au crescut și pe 21 martie, ziua în care Trump a prezis că va fi arestat.

Marți a fost o zi bună pentru actrița de filme pentru adulți Stormy Daniels pe Pornhub, fanii căutând numele ei pe site de peste 650.000 de ori, scrie Business Insider. Aceasta a fost aceeași zi în care fostul președinte Donald Trump a fost pus sub acuzare pentru acuzații grave centrate pe o presupusă plată de bani pentru tăcere făcută lui Stormy Daniels în 2016 pentru a cumpăra tăcerea acesteia cu privire la o presupusă aventură.

Donald Trump neagă aventura și acuzațiile. Cazul a menținut lumina reflectoarelor asupra lui Daniels și a reamintit unui număr mare de utilizatori Pornhub de opera ei.

Datele împărtășite într-o postare de perspectivă pe site arată că, odată cu aflarea veștii despre punerea sub acuzare a lui Trump, căutările pentru Stormy Daniels” au crescut vertiginos, atingând un vârf de 631.254 de căutări vinerea trecută.

Recomandări

PRIETEN, ÎNAINTE DE ORICE
YAEL CÂȘTIGĂ A.N.
SABRINA CARPENTER CÂNTĂ ÎN EUROPA
BYE, BYE, BIDEN?
TERREL DAVIDS E ARESTAT PE NEDREPT
COMUNITATEA POLITICĂ EUROPEANĂ SUSȚINE UCRAINA

Dar popularitatea ei a crescut și mai mult în ziua punerii sub acuzare, atingând un record de 662.319, precizează Pornhub. Traficul de căutări pentru Stormy Daniels” a crescut și pe 21 martie, ziua în care Trump a prezis – în mod inexact – că va fi arestat. O postare anterioară arăta că oamenii au căutat-o de 467.078 de ori în acea zi, în creștere față de cifrele generale de câteva mii de ori.

Stormy Daniels și-a petrecut duminica dinaintea acestei zile scriind cu furie despre situație. În ziua în care a fost pusă sub acuzare, ea a lansat o ironie la adresa lui Trump. Este cu siguranță mai distractiv să fii sub bărbatul meu sexy în loc să fii arestat”, a scris ea pe Twitter.

În timp ce cazul a oferit un oarecare impuls pentru cifrele din sondajele de opinie și donațiile lui Trump, Daniels – al cărei nume real este Stephanie Clifford – pare să găsească, de asemenea, că este un moment profitabil. Vineri, ea a postat pe Twitter că comenzile pentru marfa #TeamStormy” au început să curgă, mulțumindu-le celor care o urmăresc pentru susținere.

Citește și: