Taylor Swift a devenit cel mai premiat artist din istoria MTV Video Music Awards. Cine au fost câștigătorii ediției din 2024

Gala MTV Video Music Awards 2024 a adus atât artiștilor cât și fanilor o seară memorabilă. Cele mai mari nume din industria muzicală au participat aseară la una dintre cele mai iubite gale.

Cine a câștigat aseară premiile MTV VMA?

Show-ul a avut loc la New York și a adunat cele mai mari nume din industria muzicală, de la Post Malone la Katy Perry, care a fost onorată cu premiul MTV Video Vanguard. Dar vedeta serii a fost Sabrina Carpenter după ce a câștigat premiul pentru piesa anului cu melodia „Espresso”.

Nici Taylor Swift  nu s-a lăsat mai prejos. A fost marea câștigătoare a serii. Este cel mai premiat artist din istoria evenimentului, cu nu mai puțin de 12 nominalizări. Printre titluri se numără artistul anului, videoclipul anului şi cea mai bună colaborare, cu melodia Fortnite, interpretată alături de Post Malone.

Care au fost cele mai tari ținute ale serii?

Vedetele au fost extravagante ca de fiecare dată. Sabrina de exemplu, a ales să o reinterpreteze pe Madonna. Așa că look-ul a fost identic cu cel al Madonnei din 1991.

Și Katy Parry a surprins prin apariția ei alături de Orlando Bloom. Artista a purtat un top scurt și o fustă stilizată din franjuri.

Și când credeai că le-ai văzut pe toate…Meghan Thee te surprinde! Artista a purtat un body tip corset care se armoniza perfect cu partea de jos a rochiei. Fanii spun că arăta ca un buchet superb de flori.

Exit mobile version