• Este primul spectacol confirmat pentru Beyoncé de la ultima sa lansare record.
  • Chiar dacă a obținut nominalizări la VMA în 2018, 2020 și 2021, artista nu a onorat spectacolul cu o apariție.
  • Premiile VMA se vor întoarce la New York pe 10 septembrie.

Beyoncé va cânta la MTV Video Music Awards pentru a marca cea de-a 40-a aniversare a evenimentului în luna septembrie, scrie Mirror.

Este un moment uriaș pentru spectacol, care nu a mai văzut-o pe vedeta Cowboy Carter pe scenă din 2016, când a câștigat cu opt victorii și a interpretat un medley Lemonade de 16 minute. Chiar dacă a obținut nominalizări la VMA în 2018, 2020 și 2021, artista nu a onorat spectacolul cu o apariție și a sărit peste cel de anul trecut pentru a pleca în turneu cu Renaissance.

Este primul spectacol confirmat pentru Beyoncé de la ultima sa lansare record, care a făcut-o să devină prima artistă de culoare care a ajuns în fruntea topurilor britanice cu un album country. În mod incredibil, regina muzicii country Dolly Parton, cu o carieră de aproape 50 de ani, nu a obținut niciodată un single sau un album numărul unu în Marea Britanie – dar Beyonce le-a obținut pe amândouă în același timp, cu Cowboy Carter și single-ul principal Texas Hold ‘Em.

Recomandări

ROMÂNIA VA EVALUA COMPETENȚELE DE CITIRE
A.I.-UL DUPĂ MOARTE DEVINE AFACERE
SUNTEM ÎN TOPUL DESTINAȚIILOR
INUNDAȚIILE FAC RAVAGII ÎN AFGANISTAN
ELEVII ROMÂNI MERG ÎN ITALIA
NADAL PIERDE LA ROMA

Premiile VMA se vor întoarce la New York pe 10 septembrie – la doar patru zile de la cea de-a 40-a aniversare a ceremoniei inaugurale care a avut loc la Radio City Music Hall. Taylor a fost marea câștigătoare la ediția de anul trecut a VMA, obținând premiul cel mare al serii, Video of the Year pentru Anti-Hero și este de așteptat să se dueleze cu Beyoncé.

Premiile VMA vor fi difuzate în peste 150 de țări și teritorii.

Citește și