• Kevin Hart și-a început cariera la cluburile de comedie din Philadelphia, pentru a deveni unul dintre cei mai cunoscuți artiști din țara sa.
  • Duminică seara a primit premiul Mark Twain pentru întreaga carieră în comedie.
  • „Pur și simplu m-am îndrăgostit de ideea de comedie”, a spus Hart.

Kevin Hart și-a șters lacrimile pe scenă, în timp ce privea spre trioul de legende ale comediei care venise să fie martor la apogeul său profesional. În balconul VIP al operei Kennedy Center, Jerry Seinfeld, Chris Rock și Dave Chappelle stăteau unul lângă altul, privindu-l pe Hart cum primea duminică seară premiul Mark Twain pentru întreaga carieră în comedie, conform AP News.

„Nu am început să fac ceea ce fac pentru a primi premii”, a spus Hart. „Pur și simplu m-am îndrăgostit de ideea de comedie”.

Hart și-a început cariera la cluburile de comedie din Philadelphia, orașul său natal, pentru a deveni unul dintre cei mai cunoscuți artiști din țara sa – perfecționând un stil caracteristic care combină înălțimea sa mică, chipul expresiv și o voce mare într-un număr de stand-up care umple arena. El a devenit cel mai recent laureat al Premiului Mark Twain pentru umor american în cadrul unei ceremonii la Kennedy Center for the Performing Arts.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

Celebrități și comedianți proeminenți s-au alăturat omagiului adus lui Hart, mai mulți dintre ei menționând în mod special etica muncii, pozitivitatea și dedicarea neobosită a comicului pentru arta sa.

„Este pur și simplu o sursă de inspirație”, a declarat comicul Nikki Glazer pe covorul roșu. „Este unul dintre cei mai talentați oameni naturali pe care i-am cunoscut. Dar se iubește și pe el însuși, ceea ce nu se poate spune despre orice comic de succes.”

Potrivit IMDB, Hart a apărut în 93 de filme și emisiuni de televiziune, iar nouă sunt în curs de dezvoltare. „Lui Kevin îi pasă cu adevărat de calitatea… verificării”, a declarat colega sa frecventă Regina Hall. „Nu de produs – sincer, unele dintre aceste lucruri sunt destul de proaste – dar omul știe cum să fie plătit!”.

Chappelle, care a primit propriul său premiu Mark Twain în 2019, și-a păstrat comentariile serioase – numindu-l pe Hart „un visător foarte puternic”. El a vorbit despre faptul că Hart a vândut un stadion de fotbal de 53.000 de locuri – Lincoln Financial Field din Philadelphia în 2015 – ca un nivel de ambiție și realizare a fost inspirațional pentru el și Rock.

Pe lângă cariera sa de stand-up, Hart și-a făcut debutul în film în 2002 în „Paper Soldiers” și a devenit celebru datorită unei serii de apariții în filme de succes precum „The 40-Year-Old-Virgin” din 2005. Filmele sale au avut încasări de peste 4,23 miliarde de dolari la nivel mondial.

Aflat la cea de-a 25-a ediție, Premiul Mark Twain recompensează anual artiștii care au avut un impact de durată asupra umorului și culturii. Cei premiați primesc un bust de bronz al lui Twain, scriitorul și satiricistul american emblematic al cărui nume real era Samuel Clemens.

Laureații premiului Mark Twain sunt omagiați cu o seară de mărturii și omagieri video, în care apar adesea câștigători anteriori ai premiului. Printre alți comedianți care au primit premiul pentru întreaga carieră se numără laureatul inaugural Richard Pryor, George Carlin, Whoopi Goldberg, Bob Newhart, Carol Burnett și Dave Chapelle. Lui Bill Cosby, laureat în 2009, i-a fost anulat premiul Mark Twain în 2019, după acuzații de agresiune sexuală.

Ceremonia de duminică va fi difuzată pe Netflix începând cu 11 mai.

Citește și