• Jucătorul din naţionala Austriei, Christoph Baumgartner, de 24 de ani, a sprintat de la centrul terenului, a depăşit trei adversari, după care a şutat la colţul scurt, învingându-l pe portarul slovac.
  • Jucătorul a primit mingea de la Michael Gregoritsch, după fluierul de start, a trecut de câţiva adversari şi a şutat puternic în colţul din stânga al porţii lui Martin Dubravka.
  • Meciul amical dintre Austria şi Slovacia s-a disputat la Bratislava, încheindu-se cu victoria austriecilor, 2-0.

Austriacul Christoph Baumgartner a marcat sâmbătă, la şase secunde după startul partidei amicale cu Slovacia, cel mai rapid gol înregistrat în fotbalul internaţional.

Jucătorul din naţionala Austriei, Christoph Baumgartner, de 24 de ani, a sprintat de la centrul terenului, a depăşit trei adversari, după care a şutat la colţul scurt, învingându-l pe portarul slovac. Jucătorul echipei RB Leipzig a primit mingea de la Michael Gregoritsch, după fluierul de start, a trecut de câţiva adversari şi a şutat puternic în colţul din stânga al porţii lui Martin Dubravka.

Golul a venit mai devreme decât cel marcat de Lukas Podolski. Baumgartner l-a detronat, astfel, pe Lukas Podolski, care deținea recordul pentru cel mai rapid gol la națională, după ce a înscris pentru Germania împotriva Ecuadorului, în anul 2013 – atunci, mingea a ajuns în poartă după şapte secunde de joc.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
AI LIBER LA TREN
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA
CE FILM VEZI AZI?
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ

Meciul amical dintre Austria şi Slovacia s-a disputat la Bratislava, încheindu-se cu victoria austriecilor, 2-0.

Citește și