• În timp ce noul brand al lui Meghan Markle se pregătește să se lanseze pe deplin s-a raportat că Netflix ar putea să o ajute să găsească un CEO.
  • Meghan a anunțat că va vinde dulceață de căpșuni și miere în ediție limitată.
  • Noul serial de gătit al Ducesei va fi condus de aceiași realizatori ca și serialul Selena + Chef, condus de celebra cântăreață pop Selena Gomez.

În timp ce Meghan Markle se află în plin proces de lansare a noului său brand de lifestyle și de gătit, American Riviera Orchard, se pare că se luptă să găsească un nou CEO care să îl conducă și ar putea avea nevoie de o mână de ajutor din partea Netflix, conform Mirror.

Ducesa de Sussex, în vârstă de 42 de ani, se pregătește în prezent să își lanseze complet noul brand și a făcut primii pași pentru a-l promova, trimițând 50 de gemuri și conserve de casă unor celebrități precum Kris Jenner, Abigail Spencer, Nacho Figueras și alții. Deși Meghan face progrese în a stârni interesul fanilor, încă nu a reușit să găsească un CEO care să conducă afacerea.

În timp ce Meghan ar fi intervievat mai mulți potențiali candidați pentru a ocupa acest rol, ea nu a găsit încă persoana potrivită, deși a început căutările în urmă cu cinci săptămâni.

Recomandări

O FURTUNĂ SOLARĂ AMENINȚĂ PĂMÂNTUL
ATENȚIE, CIP DEFECT
JUMĂTATE TU, JUMĂTATE EU
ISRAELUL EXTINDE OPERAȚIUNEA ÎN RAFAH
CIOLACU IA MĂSURI ANTI-SHRINKFLAȚIE
ÎNCEPE CAMPANIA ELECTORALĂ

Și, în timp ce Meghan se confruntă cu probleme în găsirea unei persoane care să ocupe postul necesar, se pare că a început negocierile pentru a încheia un parteneriat comercial cu Netflix. Iar dacă se va ajunge la un acord, Netflix ar urma să preia căutarea unui nou CEO pentru American Riviera Orchard.

Și, deși Meghan nu a dezvăluit pe deplin totul despre noul său brand de lifestyle, s-a dezvăluit că va vinde un sortiment de produse pentru casă și lifestyle. În timp ce lista completă rămâne un mister, Meghan a anunțat că va vinde dulceață delicioasă de căpșuni, cu discuții că va vinde și miere în ediție limitată.

Acest lucru vine în contextul în care Meghan a anunțat anterior că se află în primele etape de lucru la o emisiune culinară cu Netflix, care va „celebra bucuriile gătitului și grădinăritului, ale divertismentului și ale prieteniei”. Noul serial de gătit va fi condus de aceiași realizatori ca și serialul Selena + Chef, condus de celebra cântăreață pop Selena Gomez.

Chiar dacă Meghan nu a fost niciodată pregătită ca bucătar profesionist, ea are multă experiență în bucătărie, preparând rețete delicioase, deoarece obișnuia să prepare și să scrie rețete în mod regulat pe vechiul ei blog de lifestyle, the Tig.

Citește și: