• Zvonurile despre implicarea lui Taylor Swift într-un film de acțiune au crescut, în special după ce regizorul Shawn Levy a discutat despre posibilitatea acestei colaborări.
  • Fanii au reacționat entuziast pe rețelele de socializare la aceste zvonuri, exprimându-și dorința de a vedea-o pe Swift într-un rol ca Dazzler în filmul „Deadpool & Wolverine”.
  • Noul album al lui Taylor Swift, „The Tortured Poets Department” este programat să fie lansat pe 9 aprilie.

Shawn Levy, regizorul filmului „Deadpool & Wolverine”, a dezvăluit marele secret: Taylor Swift ar putea apărea în noul său film, scrie The Mirror.

Au existat de multă vreme speculații că Taylor, în vârstă de 34 de ani, ar putea apărea ca personajul iconic „Dazzler” în filmul de acțiune.

Zvonurile au crescut și mai mult după ce regizorul Shawn Levy a vorbit despre această posibilitate. Regizorul, în vârstă de 55 de ani, a vorbit recent cu Entertainment Tonight în timp ce era prezent la CinemaCon din Las Vegas, după decernarea premiilor pentru realizări pe ecranul mare de la convenție.

Recomandări

DUCESA SOPHIE VIZITEAZĂ UCRAINA
CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
NADAL SE CALIFICĂ ÎN TURUL PATRU LA MADRID
TRUMP MODIFICĂ DOBÂNDA DE REFERINȚĂ
MELONI CANDIDEAZĂ LA EUROPARLAMENTARE

Shawn, care este cunoscut și pentru munca sa la Stranger Things, a fost întrebat despre posibila implicare a lui Taylor în „Deadpool & Wolverine”, care vine după ce a fost văzută cu alături de vedeta „Deadpool”, Ryan Reynolds, 47 de ani, și starul „Wolverine”, Hugh Jackman, 55 de ani, la un meci NFL în octombrie anul trecut.

După ce a fost întrebat despre posibila implicare a lui Taylor, Shawn a răspuns: „Acest lucru nu este confirmat sau infirmat cu greu în acest interviu”.

Și de când a abordat zvonurile, fanii au reacționat pe rețelele de socializare.

„Ok, nu voi fi supărat dacă Taylor Swift ajunge să joace Dazzler în „Deadpool & Wolverine””, a declarat un fan, pe platforma X.

„Ar fi grozav să o văd pe Taylor Swift, în sfârșit, interpretând-o pe Dazzler”, a adăugat un alt fan.

„The Tortured Poets Department” va fi disponibil în trei zile

Acest lucru vine în timp ce fanii Taylor Swift se pregătesc pentru noul album al megastarului, „The Tortured Poets Department”, care va apărea vinerea aceasta, pe 9 aprilie. Se crede că albumul face referire la destrămarea relației ei cu Joe Alwyn.

Taylor se întâlnește în prezent cu Travis Kelce de la Kansas City Chiefs.

Citește și