• Printre cadourile lui Taylor s-au numărat genți de umăr Cartier de 1.880 de dolari, coliere Cartier din aur roz de 2.210 dolari bucata.
  • Cântăreața în vârstă de 34 de ani a devenit duminică prima artistă din istoria Grammy care a câștigat de patru ori premiul pentru cel mai bun album.
  • Bărbații din echipa ei se pare că au primit cadouri de la casele de modă de lux.

Taylor Swift ar fi cheltuit 160.000 de dolari pe cadouri pentru echipa sa pentru a sărbători victoria record de la Grammy. Cântăreața în vârstă de 34 de ani a devenit duminică prima artistă din istoria Grammy care a câștigat de patru ori premiul pentru cel mai bun album la gala anuală și se spune că a cheltuit bani pentru a răsfăța peste 30 de membri ai echipei sale din spatele scenei”, scrie Yahoo News.

O sursă a declarat pentru The US Sun: Taylor îi iubește și are grijă de ei ca de o familie, face multe pentru toți. Taylor a avut un an istoric, iar într-o seară în care a făcut istorie este întotdeauna foarte recunoscătoare și mulțumește pentru dragostea și sprijinul constant din partea echipei și colaboratorilor ei. Oamenii s-au simțit foarte emoționați când au primit cadourile. Toată lumea le-a iubit”.

Se spune că printre cadourile lui Taylor s-au numărat genți de umăr Cartier de 1.880 de dolari, coliere Cartier din aur roz de 2.210 dolari bucata, care includeau un pandantiv cu diamante.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

O sursă a declarat că ea a împărțit, de asemenea, genți Louis Vuitton în valoare de 2.710 dolari, în timp ce bărbații din echipa ei se pare că au primit cadouri de la casele de modă de lux, inclusiv genți de până la 2.570 de dolari bucata și rucsacuri Christopher MM în valoare de 3.300 de dolari.

De asemenea, Taylor și-a entuziasmat fanii anunțând un nou album intitulat The Tortured Poets Department”, după ce a câștigat premiile Grammy. Iubitul ei, Travis Kelce, 34 de ani, vedetă NFL, a declarat recent că o consideră parte din familia sa.

Citește și: