• Turneul Eras Tour a fost un moment masiv al culturii pop în 2023.
  • Taylor Swift a detaliat incidentul nefericit care i-a cauzat rana de la mână.
  • Vedeta în vârstă de 33 de ani a explicat ce a pățit, rana fiind din timpul spectacolului susținut în Houston.

Taylor Swift s-a adresat recent pe Twitter pentru a răspunde îngrijorării fanilor săi, după ce aceștia au observat o rană îngrijorătoare la mâna stângă, scrie Hello Magazine. Vedeta în vârstă de 33 de ani a explicat ce a pățit, rana fiind din timpul spectacolului susținut în Houston, Texas, în cadrul turneului său Eras Tour.

Interpreta și-a început tweet-ul amintindu-și de timpul incredibil pe care l-a petrecut în Houston, unde a susținut trei spectacole sold-out: Tocmai am ajuns să cânt la 3 spectacole în Houston și mă trezesc zâmbind, amintindu-mi cât de mult ne-am distrat cu toții.”

Ea a detaliat apoi incidentul nefericit care a cauzat rana de la mână. În timpul unei schimbări grăbite de costum în culise, Taylor Swift s-a împiedicat din greșeală de rochie și a căzut: PS pentru cei care se întreabă cum m-am tăiat la mână, sunt complet bine și a fost vina mea în totalitate – m-am împiedicat de tivul rochiei și am căzut în întuneric în culise în timp ce alergam spre o schimbare rapidă de costum – mi-am susținut căderea cu palma.”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

În ciuda rănii, Taylor și-a păstrat un comportament ușor și optimist, făcând referire la interesul ei pentru astrologie, menționând Mercur în retrograd: Totul a fost foarte codificat de Mercur în retrograd. Nu vă faceți griji pentru mine, sunt bine.” Fanii ei îngrijorați au umplut secțiunea de comentarii urări de bine.

Turneul Eras Tour a fost un moment masiv al culturii pop în 2023, obținând încasări de 591 de milioane de dolari din vânzarea de bilete și dominând feed-urile din social media. Cu peste 69.000 de fani prezenți la spectacolul de lansare, a devenit cel mai frecventat concert din SUA al unei interprete feminine.

Citește și