Taylor Swift își face debutul în regia de film. Artista va regiza în premieră un lungmetraj

Taylor Swift arrives at Nachtresidenz during the MTV Europe Music Awards 2022, on November 13, 2022 in Dusseldorf, Germany. Photo by David Niviere/ABACAPRESS.COM

Proiectul unui lungmetraj, care va fi scris şi regizat de cântăreaţa americană Taylor Swift, se află în pregătire la Hollywood, a anunţat vineri compania de producţie Searchlight Pictures, potrivit Variety. https://www.instagram.com/taylornation/?utm_source=ig_embed&ig_rid=5a310f01-db4a-48d6-b118-633aeaadc300

,,Taylor este o artistă şi o autoare unică în felul ei. Este o adevărată bucurie şi un privilegiu să colaborăm într-o perioadă în care ea se lansează în această nouă şi pasionantă aventură creatoare” , au declarat într-un comunicat preşedinţii Searchlight Pictures, David Greenbaum şi Matthew Greenfield.

Taylor Swift scrie și regizează

Artista americană, în vârstă de 32 de ani, nu este complet străină de cinematografie, întrucât a scris şi a regizat deja un scurtmetraj, intitulat ,,All Too Well: The Short Film” , recompensat la MTV Video Music Awards şi eligibil pentru o nominalizare la Oscar la categoria ,,cel mai bun scurtmetraj” .

Taylor Swift a vorbit în luna septembrie, la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto, despre dorinţa ei de a regiza un lungmetraj.

,,Mi-ar plăcea ca o bună oportunitate să se prezinte, pentru că ador să prezint poveşti în acest fel” , declara cântăreaţa.

În 2022, Taylor Swift a marcat istoria muzicii americane cu cel de-al 10-lea album de studio al ei, ,,Midnights” , lansat pe 21 octombrie.

Artista a reuşit o premieră mondială, după ce 10 piese de pe acest disc au ocupat primele 10 poziţii ale celebrului top Billboard Hot 100. 

Exit mobile version