• Taylor Swift a adunat nenumărate premii și a intrat în istorie, ajungând în topuri după lansarea celui de-al zecelea album de studio, „Midnights” din 2022.
  • Albumul „Midnights” s-a vândut în atât de multe exemplare pe vinil încât formatul a depășit vânzările de CD-uri pentru prima dată din anii ’80 încoace.
  • În mod neobișnuit, opt dintre cele 10 cele mai bine vândute albume din acest an, care vor fi dezvăluite oficial în noul an, după ce vor fi contabilizate vânzările finale, sunt albume noi lansate în 2022.

Taylor Swift a adunat nenumărate premii și a intrat în istorie, ajungând în topuri după lansarea celui de-al zecelea album de studio, Midnights din 2022.

Albumul „Midnights s-a vândut în atât de multe exemplare pe vinil încât formatul a depășit vânzările de CD-uri pentru prima dată din anii ’80 încoace.

Midnights” a fost lansat în luna octombrie, iar în prima săptămână, vânzările de viniluri au ajuns la 61.948 de exemplare în Marea Britanie și, potrivit The Guardian, au ajuns la 80.000.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII
CE „MIAU” FĂCUT...

În ceea ce privește SUA, 575.000 de exemplare de vinil au fost vândute, de asemenea, în săptămâna lansării sale.

Acest lucru îl face să fie cel mai bine vândut vinil în Marea Britanie, Canada și Australia în era modernă a vinilurilor.

În mod neobișnuit, opt dintre cele 10 cele mai bine vândute albume din acest an, care vor fi dezvăluite oficial în noul an, după ce vor fi contabilizate vânzările finale, sunt albume noi lansate în 2022.