• Ronaldo caută majordom și bucătar pentru noua lui vilă din Portugalia, o locuință evaluată la peste 10 de milioane de euro.
  • Salariul va pleca de la 6.000 de europe lună.
  • Cristiano Ronaldo, după ce s-a eliberat de contractul cu Manchester United, ar urma să se transfere la echipa saudită Al-Nassr, unde ar putea primi un salariu de 200 de milioane de euro pe an.

Potrivit presei internaționale, campionul portughez, în vârstă de 37 de ani, se gândește la noua sa viață alături de partenera sa Georgina Rodriguez și de cei cinci copii ai săi.

Noua casă a cuplului Cristiano și Georgina se întinde pe o suprafață de 3.000 de metri pătrați și are parte de toate dotările posibile: piscine, sală de sport, garaj uriaș, capabil să găzduiască 20 de mașini, terenuri de tenis, grădină, săli de cinema sau dormitor matrimonial de 300 de metri pătrați.

După ce a cumpărat cea mai scumpă vilă din Portugalia, cu peste 10 milioane de euro, în Quinta Marinha (la aproximativ treizeci de kilometri de Lisabona), potrivit Correio da Manhã, el ar fi dispus să angajeze patru angajați cu până la 6.000 de euro pe lună. Posturile vacante sunt, printre altele, pentru un majordom și un bucătar.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Suma oferită de cel care a câștigat de cinci ori Balonul de Aur ar include semnarea prin contract a unor clauze de confidențialitate, așa cum se întâmplă adesea în cazul celor care lucrează în casele celebrităților.

O cifră foarte mare, dar în concordanță cu veniturile familiei.

Cristiano Ronaldo, după ce s-a eliberat de contractul cu Manchester United, ar urma să se transfere la echipa saudită Al-Nassr, unde ar putea primi un salariu de 200 de milioane de euro pe an, relatează presa din străinătate.