• Waddingham a continuat să își uimească fanii cu vocea sa.
  • A jucat în mai multe musicaluri de-a lungul anilor, iar mama sa a fost cântăreață de operă, la fel ca ambii bunici materni.
  • Hannah Waddingham este la nivelul Petra Mede în ceea ce privește găzduirea Eurovision. Absolut senzațional”, a scris Scott Bryan, de la The Guardian, pe Twitter.

Marți, zece artiști au ajuns în marea finală Eurovision, dar Hannah Waddingham a fost cea care a câștigat seara. Vedeta a luat o treime din sarcinile de gazdă a semifinalei, alături de Alesha Dixon, membră a juriului de la Britain’s Got Talent, și de cântăreața ucraineană Julia Sanina, scrie The Independent.

Trioul a stabilit o relație de la bun început, mulți dintre cei care au apreciat pe rețelele de socializare chimia dintre Waddingham și Sanina. Într-un segment dintre numere, Sanina l-a învățat pe actor cum să cânte rock”, care a culminat cu perfecționarea ultimei note rock”.

Waddingham a continuat să își uimească fanii cu vocea sa. A jucat în mai multe musicaluri de-a lungul anilor, iar mama sa a fost cântăreață de operă, la fel ca ambii bunici materni.

Recomandări

ULTIMATUM PENTRU HAMAS
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
MAD MAX REVINE
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CE SEMNIFICĂ VINEREA MARE

Hannah Waddingham nu numai că își demonstrează abilitățile nebănuite de chitară aeriană, ci și vocea ei ireală de cântăreață”, a postat un fan pe Twitter, alături de un clip cu momentul.

Hannah Waddingham este la nivelul Petra Mede în ceea ce privește găzduirea Eurovision. Absolut senzațional”, a scris Scott Bryan, de la The Guardian, pe Twitter.

Cine a angajat-o pe Hannah Waddingham pentru Eurovision ar trebui probabil să fie numit director general al BBC”, a spus altcineva.

Faptul că Hannah Waddingham vorbește în franceză m-a făcut să devin bisexual”, a glumit un fan.

Doar un mic-micuț mesaj pentru toți locuitorii din Europa: un vot pentru Marea Britanie sâmbătă este un vot pentru ca Hannah Waddingham să fie din nou gazdă anul viitor”. Un altul a scris pe Twitter: Un început strălucit pentru Eurovision, dar Hannah Waddingham a fost cea care a furat spectacolul!”. În semifinala de marți seară, 15 țări au concurat pentru un loc în marea finală.

Printre cele 10 numere care au avansat s-au numărat favoritele din acest an, Suedia (Loreen cântând Tattoo”), Finlanda, Norvegia, Israel, Serbia, Portugalia, Croația, Elveția, Moldova și Cehia. Între timp, cele cinci țări cu cel mai mic număr de voturi și, prin urmare, eliminate din competiție au fost: Malta, Letonia, Irlanda, Azerbaidjan și Olanda.

Citește și