• Presa internațională scrie că Tom Cruise este interesat de Shakira, după ce vedetele s-au întâlnit la Miami, weekendul trecut, la Marele Premiu de Formula 1.
  • Cruise, în vârstă de 60 de ani, ,,este extrem de interesat să dezvolte o relație” cu artista columbiană în vârstă de 46 de ani, deoarece ,,există o chimie” între cei doi.
  • În ceea ce o privește, Shakira crede că Tom este un tip de treabă, chipeș și talentat.

Presa internațională scrie că Tom Cruise este interesat de Shakira, după ce vedetele s-au întâlnit la Miami, weekendul trecut, la Marele Premiu de Formula 1, potrivit Daily Mail.

O sursă a declarat pentru publicația Page Six că actorul în vârstă de 60 de ani „este extrem de interesat să dezvolte o relație” cu artista columbiană în vârstă de 46 de ani, deoarece „există chimie” între cei doi.

La rândul ei, vedeta care s-a despărțit cu scandal de fotbalistul spaniol Gerard Piqué este de părere că Tom este un tip de treabă, chipeș și talentat.

Recomandări

CIOLACU IA MĂSURI ANTI-SHRINKFLAȚIE
A8 FACE PROGRESE
ÎNCEPE CAMPANIA ELECTORALĂ
COMPANIILE RESIMT SCĂDERI DUPĂ PANDEMIE
TRUMP ÎL ACUZĂ PE BIDEN
PROFESORII VOR LUCRA CU A.I.

Tom Cruise i-a trimis flori acasă

Mai mult, actorul de la Hollywood i-ar fi trimis flori frumoasei latino-americance, după ce s-au intersectat la evenimentul auto din Florida, duminica trecută. Cei doi au fost văzuți discutând lângă grila de start a cursei și, mai târziu, într-o suită privată.

Foto- Daily Mail

Shakira este mama a doi copii, Milan, în vârstă de 10 ani, și Sasha, în vârstă de opt ani, rezultați în urma relației de 12 ani cu Piqué.

La rândul lui, Cruise este tatăl a trei copii: Isabella, 30 de ani, și Connor, 28 de ani, adoptați împreună cu fosta soție Nicole Kidman, și Suri, 17 ani, fiica biologică provenită din mariajul cu Katie Holmes.

Tom Cruise a fost pe prima pagină a ziarelor în acest weekend, după ce a fost desemnat câștigătorul pentru cea mai bună interpretare într-un film pentru Top Gun: Maverick, la MTV Movie Awards. De asemenea, starul a avut o apariție filmată și la concertul de după încoronarea Regelui Charles, în care Tom l-a felicitat pe suveranul Angliei în ziua lui cea mare.

Cruise a avut o apariție la concertul de încoronare a Regelui Charles al III-lea

Cruise și-a înregistrat mesajul, într-un mod tipic lui, din cabina propriului său avion, pe care îl pilota în timp ce vorbea cu camera, spunându-i Regelui Charles: „De la pilot la pilot, Majestate, poți fi oricând apărătorul meu” .

Citește și

Mărturia lui E. Jean Carroll împotriva lui Donald Trump ar ajuta la explicarea verdictului din Manhattan. Ce a declarat scriitoarea

VIDEO. Protest cu scandal al AUR la Parlament. Ludovic Orban acuză că a fost agresat

Armata ucraineană a atacat trupele ruse de la SV de Bahmut și a înaintat 2,5 kilometri. Gruparea Wagner a pierdut 500 de oameni