• Un videoclip difuzat la evenimentul de încoronare l-a arătat pe Tom stând pe scaunul unui avion de vânătoare P-51.
  • Actorul a spus: De la pilot la pilot, Majestate, puteți fi oricând camaradul meu de zbor”.
  • Dame Joan Collins, Winnie the Pooh și Sir Tom Jones au apărut, de asemenea, în segmente video.

Tom Cruise a avut o apariție video la concertul de încoronare a Regelui Charles al III-lea, duminică seară, scrie Film News. În timpul concertului de încoronare a Regelui Charles al III-lea, care a avut loc duminică la Castelul Windsor, actorul a trimis un mesaj monarhului.

Un videoclip difuzat la evenimentul de încoronare l-a arătat pe Tom stând pe scaunul unui avion de vânătoare P-51, spunând: De la pilot la pilot, Majestate, puteți fi oricând camaradul meu de zbor”.

Clipul preînregistrat al actorului Tom Cruise a fost difuzat în timpul unui segment în care Pierce Brosnan și Bear Grylls au discutat despre serviciul regelui Charles al III-lea în Marina Regală și în Forțele Aeriene din 1971 până în 1976.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA

Prima întâlnire a lui Tom cu familia regală britanică datează din 1992, când el și soția sa de atunci, Nicole Kidman, au întâlnit-o pe Prințesa Diana în timpul premierei filmului lor Far and Away”. Fostul cuplu a participat la funeraliile Prințesei Diana în 1997. Dame Joan Collins, Winnie the Pooh și Sir Tom Jones au apărut, de asemenea, în segmente video preînregistrate pentru concert. Spectacolul a inclus spectacole susținute de Lionel Richie, Andrea Bocelli, Take That și Katy Perry.

BBC a raportat că 20.000 de membri ai publicului și invitați au asistat în persoană la concertul de încoronare, în timp ce milioane” au urmărit și ascultat de acasă. Încoronarea regelui Charles al III-lea, care a avut loc sâmbătă, a fost urmărită de aproximativ 20 de milioane de britanici.

Citește și