• Billboard a anunțat luni că o va premia pe cântăreața Loca ca fiind Femeia Latină a Anului.
  • Evenimentul a fost programat pentru data de 6 mai la Watsco Center din Miami.
  • Ana Gabriel, Emilia, Evaluna, Goyo și Thalia au fost, de asemenea, anunțați ca invitați de onoare la eveniment.

Shakira a fost desemnată prima femeie latină a anului de către Billboard, scrie Yahoo News. Billboard a anunțat luni că o va premia pe cântăreață ca fiind Femeia Latină a Anului în cadrul primei ediții a evenimentului Latin Women In Music, care va fi difuzat pe 7 mai anul acesta.

Emisiunea specială de două ore, prezentată de Ivy Queen și Jacqueline Bracamontes, va marca prima gală prezentată de Billboard care celebrează vedetele feminine din muzica latină. Evenimentul a fost programat pentru data de 6 mai la Watsco Center din Miami, iar înregistrarea a fost programată să fie difuzată pe Telemundo a doua zi.

Shakira este femeia supremă în muzică. Mulțumită ei, femeile latino din întreaga lume au fost împuternicite să scrie și să interpreteze muzică profund personală”, a declarat într-un comunicat Leila Cobo, director de conținut pentru Latin/Español al Billboard. Ea a creat o mișcare de una singură și continuă să fie mai relevantă ca niciodată astăzi, cu grație, cu un talent enorm. Ea este definiția unei femei în muzică”.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Președintele departamentului de divertisment și strategie de conținut pentru Telemundo, Ronald Day, a adăugat în propria declarație: Shakira a fost esențială în conturarea peisajului vibrant și divers al muzicii latino și al muzicii în general de-a lungul carierei sale. Pasiunea, talentul și creativitatea ei au spart bariere și au împuternicit generații să ne îmbrățișăm identitatea prin muzică, iar noi suntem incredibil de mândri să o recunoaștem ca Femeia Anului în industrie.”

Ana Gabriel, Emilia, Evaluna, Goyo și Thalia au fost, de asemenea, anunțați ca invitați de onoare la eveniment. Ana a fost anunțată că va primi premiul Living Legend Award, Emilia va primi premiul Rising Star Award, Evaluna va primi premiul Tradition and Future Award, Goyo va primi premiul Agent of Change Award, iar Thalia va primi premiul Global Powerhouse Award.

Citește și