• Tessa Thompson a dezvăluit că nu a mâncat niciodată un hamburger și a menționat, de asemenea, câteva dintre preferințele sale alimentare.
  • Vedeta din Thor: Love and Thunder a participat la petrecerea anuală Vanity Fair de după gala Oscarurilor, duminică seara.
  • „Mănânc și alte lucruri, doar că nu am mâncat niciodată un hamburger. Este singurul lucru extraordinar pe care îl mai pot spune despre mine.”

Tessa Thompson a dezvăluit că nu a mâncat niciodată în viața ei un hamburger și a menționat, de asemenea, câteva dintre preferințele sale alimentare mai neobișnuite.

Vedeta din Thor: Love and Thunder a participat la petrecerea anuală Vanity Fair de după gala Oscarurilor, duminică seara, dar nu a stat la coadă la hamburgerii In-N-Out alături de alte celebrități.

Ea i-a spus Ameliei Dimoldenberg, care a transmis live de la petrecere: „Nu am mâncat niciodată un hamburger în viața mea”. Dimoldenberg a fost șocată de această mărturisire și a întrebat dacă Thompson este vegetariană. Ea a precizat că nu este și a adăugat: „Mănânc și alte lucruri, doar că nu am mâncat niciodată un hamburger. Este singurul lucru extraordinar pe care îl mai pot spune despre mine.”

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CE MĂNÂNC AZI? PRIMĂVARA DESCHIDE SEZONUL VERDEȚURILOR
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP

Actrița în vârstă de 39 de ani a adăugat: „Am mâncat recent un ou și nu mai mâncasem niciodată. Nu mi s-au părut așa grozave.”

Dimoldenberg, care este cunoscută pentru că este gazda emisiunii sale de pe YouTube Chicken Shop Date, a contrazis afirmația lui Thompson și a spus: „Ouăle sunt atât de mișto. Sunt atât de versatile, poți mânca omletă, poți mânca un ou fiert…”.

Fanii și-au exprima șocul față de alegerile alimentare ale lui Thompson pe rețelele de socializare, o persoană scriind: „Sunt îngrijorată pentru Tessa Thompson, nu a mai mâncat un ou sau un hamburger până acum. Cum?”

Cu toate acestea, Thompson a confirmat că nu toate preferințele sale alimentare sunt controversate și că „adoră cartofii”.