• The Crown a început să filmeze evenimentele care au dus la moartea tragică a prințesei Diana la Paris.
  • Marți seară, serialul Netflix a fost văzut filmând în tunelul de lângă Pont de l’Alma din Paris, unde Prințesa Diana a murit într-un accident de mașină în 1997.
  • Aceasta a fost însoțită de iubitul ei, Dodi Al-Fayed, în timp ce fugeau de paparazzi.

The Crown a început să filmeze evenimentele care au dus la moartea tragică a prințesei Diana la Paris. Marți seară, serialul Netflix a fost văzut filmând în tunelul de lângă Pont de l’Alma din Paris, unde Prințesa Diana a murit într-un accident de mașină în 1997.

Aceasta a fost însoțită de iubitul ei, Dodi Al-Fayed, în timp ce fugeau de paparazzi. Streamerul a confirmat anterior că sezonul șase „nu va prezenta accidentul”. Într-o declarație pentru New York Daily News, Netflix a spus că „vor fi scene care vor acoperi pregătirea și urmările ulterioare”.

În fotografii, se vede o mașină care o transportă pe Elizabeth Debicki, care o interpretează pe Diana, în timp ce în jurul vehiculului se află paparazzi. Al-Fayed este interpretat de Khalid Abdalla. S-a relatat că echipa de producție ar fi fost „la limită” pentru a filma moartea Dianei.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

„Ne-am temut să ajungem în acest punct”, a declarat o sursă pentru Deadline la începutul acestei luni. „Numărătoarea inversă este de două săptămâni și, deși ne desfășurăm cu calm, este corect să recunoaștem că există o anumită anxietate, un sentiment palpabil de a fi ușor pe muchie de cuțit. Vreau să spun că există o sensibilitate bombă în jurul acestui subiect”.

Sursa a adăugat pentru publicație: „Este vorba de perioada premergătoare: mașina care părăsește Ritzul după miezul nopții cu paparazzi în urmărire și apoi urmările, cu ambasadorul britanic în Franța trecând la acțiune cu Ministerul de Externe și apoi urmările constituționale ulterioare.”

Diana, Dodi și șoferul lor, Henri Paul, au murit în tragicul accident de mașină. Garda de corp a Dianei, Trevor Rees-Jones, a fost singurul supraviețuitor. Moartea prințesei a fost deplânsă în întreaga lume. Înmormântarea ei a fost urmărită de peste 2 miliarde de oameni.

În urma criticilor recente la adresa viitorului sezon al cincilea al serialului de succes al Netflix, „The Crown”, serviciul de streaming a emis o declarație de dezmințire. Pe conturile de YouTube și Twitter ale serialului se spune acum: „Inspirată de evenimente reale, această dramatizare fictivă spune povestea reginei Elisabeta a II-a și evenimentele politice și personale care i-au modelat domnia”.

Gigantul de streaming a mai susținut că serialul „a fost întotdeauna prezentat ca o dramă bazată pe evenimente istorice”, potrivit BBC News. Săptămâna trecută, Dame Judi Dench a cerut ca la începutul fiecărui episod să fie inclusă o clauză de renunțare la răspundere pentru a-i anunța pe telespectatori că serialul nu este în întregime real. Dench a descris drama Netflix drept „senzaționalism crud” și „crud de nedrept” în descrierea familiei regale britanice.

Actrița le-a interpretat pe ecran atât pe regina Elisabeta I, cât și pe regina Victoria și a fost numită „Dame” de către ultimul monarh în 1988. Sezonul 5 al serialului The Crown de la Netflix va fi difuzat la nivel global pe 9 noiembrie.