• The Exorcist Believer adună 27,2 milioane $ în weekand din 3.663 de săli nord-americane.
  • Are un start global de 45,1 milioane $, ceea ce îl situează undeva între Saw X și The Nun 2.
  • The Exorcist: Believer este un film horror, cu personaje posedate de forţe supranaturale

Continuarea filmului The Exorcist, la o jumătate de secol de la filmul original este în fruntea box-office-ului nord-american. La nivel mondial, Believer are în primul weekend după lansare încasări de câteva zeci de milioane.

The Exorcist: Believer, produs de Universal şi Blumhouse, a adunat 27,2 milioane de dolari în acest weekend din 3.663 de săli nord-americane, sub estimările care sugerau un debut mai apropiat de 35 de milioane de dolari. A înregistrat un prim weekend bun pentru o continuare a unui film de groază, și stă bine și pe box office-ul internaţional de unde au mai venit 17,8 milioane de dolari. Adică un total la nivel global de 45,1 milioane de dolari.

La fel ca „The Exorcist”, filmul urmăreşte personaje posedate de forţe supranaturale, are o coloană sonoră ocazional neliniştitoare şi o distribuţie în care o regăsim pe Ellen Burstyn din producţia din 1973. Aceste vânzări de bilete se situează undeva între recentele lansări horror, precum „Saw X” cu 18,3 milioane de dolari şi „The Nun 2″ cu 32,6 milioane de dolari.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
A.I. ÎN MUZEE
CUM E VREMEA ÎN ROMÂNIA?
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT

Citește și: