• Taylor Swift aduce pe marile ecrane filmul său concert-documentar intitulat „The Eras Tour”, care prezintă turneul cu același nume.
  • Premiera are loc pe 13 octombrie în toate cinematografele AMC din America de Nord.
  • „The Exorcist: Believer” are premiera în aceeași zi, la 50 de ani după filmul original.

Filmul lui Taylor Swift ajunge în cinematografe. After movie-ul turneului, „The Eras Tour” va ajunge în cinematografe vineri, 13 octombrie, în aceeași zi cu următorul episod al francizei horror „Exorcistul”, relatează CNBC.

„Turneul Eras Tour a fost cea mai semnificativă și electrică experiență din viața mea de până acum și sunt foarte bucuroasă să vă spun că va ajunge în curând pe marele ecran”, a anunțat cântăreața pe contul său de Twitter.

Filmul cu concertul lui Swift documentează turneul care a adunat milioane de dolari și care era pe cale să atingă un record de vânzări de 1 miliard de dolari la începutul acestei veri.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
O LUNĂ DE SCHENGEN

Filmul va fi disponibil în toate cinematografele AMC din America de Nord, cu cel puțin patru spectacole pe zi, joi, vineri, sâmbătă și duminică, potrivit unui comunicat.

Compania de cinematografe a precizat că peste 3 milioane de fani au asistat la turneu în prima etapă din SUA, doborând recordurile de vânzări la concerte.

Filmul va fi la fel de lung ca și concertul maraton care cuprinde toate albumele lui Swift: două ore și 45 de minute.

„The Exorcist: Believer” are premiera în aceeași zi

„The Exorcist: Believer”, produs de studioul de filme de groază Blumhouse, are loc la 50 de ani după filmul original. Acesta va fi distribuit de Universal. Filmul îi are în distribuție pe Leslie Odom Jr. din celebrul „Hamilton” și pe Ellen Burstyn, care a jucat în clasicul film din 1973 despre posesia demonică.

Citește și