• Noul instrument de inteligență artificială de la Google este menită să economisească timp la locul de muncă.
  • Duet AI adaugă noi funcții la Google Workspace, inclusiv participarea la ședințe și luarea de notițe.
  • Noile funcții au fost puse la dispoziția publicului marți.

Google speră ca noul său instrument de inteligență artificială să fie cât mai util pentru muncitorii sub presiune. Duet AI for Workspace a fost pus la dispoziția publicului marți și oferă mai multe funcții noi pentru instrumentul de productivitate. Una dintre ele le permite utilizatorilor să trimită AI-ul la întâlniri în locul lor, informează Business Insider.

Duet AI se poate alătura unui meeting în numele unui utilizator, poate transmite un mesaj și îl poate recapitula ulterior pentru acesta. Google introduce, de asemenea, o nouă funcție ia notițe pentru mine”, care poate capta notițe, elemente de acțiune și poate înregistra fragmente video. În timpul unei întâlniri, participanții vor putea, de asemenea, să discute în privat cu chatbotul AI al Google pentru a trece în revistă detaliile întâlnirii.

Există, de asemenea, o funcție rezumat până în prezent” pentru a-i informa pe cei care au întârziat cu privire la ceea ce au pierdut. Alte caracteristici notabile sunt o opțiune de traducere în timp real pentru Google Meet, precum și detectarea fețelor care poate separa lucrătorii de pe același ecran. De asemenea, sunt disponibile prezentări și grafice generate de AI pe baza conținutului din Drive și Gmail.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Funcțiile, menite să ofere lucrătorilor un impuls de productivitate

Cei care au adoptat la început programele bazate pe inteligență artificială, cum ar fi ChatGPT de la OpenAI, au constatat deja că roboții de chat sunt utili pentru diverse sarcini la locul de muncă. Cu toate acestea, tehnologia AI este predispusă la greșeli și halucinații, ceea ce a cauzat deja probleme pentru unele companii.

Microsoft a introdus caracteristici similare în platforma sa de lucru, Office. Cei doi giganți din domeniul tehnologiei s-au angajat în ceea ce a fost numit cursa înarmării cu inteligență artificială”, în timp ce se grăbesc să lanseze pe piață produse cu inteligență artificială, pe fondul unui boom al interesului general și al investitorilor.

Citește și