• „The Killer” îl aduce pe Michael Fassbender în prim plan, jucând rolul unui asasin plătit.
  • Giorgio Armani a adus sâmbătă strălucirea în Veneția cu o prezentare intitulată One Night Only.
  • Actorul Gabriel Guevara a fost arestat cu o zi înainte de a fi nominalizat pentru un premiu.

„The Killer” a avut premiera la Festivalul de Film de la Veneția 2023 duminică, 3 septembrie. Regizat de David Fincher, filmul îl aduce pe Michael Fassbender în prim plan, jucând rolul unui asasin plătit. Thrillerul de acțiune a fost aplaudat timp de șapte minute.

În deschiderea primei proiecții a thriller-ului „The Killer”, modelele Rose Bertram, Adriana Lima și Hofit Golan au garantat că evenimentul aduce în prim plan și moda. Deși au avut o apariție de senzație care sigur ar fi furat multe priviri, starurile au defilat pe un covor roșu care era mai mult gol, iar asta din cauză că greva scenariștilor afectează și acest festival.

Giorgio Armani celebrează moda la Veneția

Marile nume din modă nu puteau lipsi de la festivalul care își sărbătorește cea de-a 80-a ediție. Designerul de modă italian Giorgio Armani a adus sâmbătă strălucirea în Veneția cu o prezentare intitulată One Night Only. Sophia Loren a avut o apariție regală într-un smoching alb-crem, în timp ce Regé-Jean Page, Louis Garrel și Jesse Williams au făcut ca fetele din public să se lupte pentru selfie-uri cu ei.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

Gabriel Guevara, arestat la festival

Un incident mai puțin fericit a avut loc la Festivalul de Film de la Veneția. Actorul Gabriel Guevara a fost arestat cu o zi înainte de a fi nominalizat pentru un premiu, în urma unui mandat internațional pentru presupuse agresiuni sexuale în Franța. Idolul adolescenților, în vârstă de 22 de ani, se află în prezent în arest protejat, iar acuzațiile care i se aduc rămân necunoscute.

Citește și: