• Împreună cu partenerii săi de la LuckyChap, Margot Robbie este în fruntea producției filmului „The Sims”.
  • Filmul promite să aducă în prim-plan aspecte variate ale vieții și interacțiunilor umane, cu un amestec de realitate și fantezie.
  • Cu o echipă experimentată și un interes crescut din partea publicului, adaptarea „The Sims” are toate ingredientele pentru a deveni un succes de box office.

„The Sims”, unul dintre cele mai mari nume din lumea jocurilor pe calculator, se îndreaptă spre marele ecran, scrie The Hollywood Reporter.

Kate Herron, cunoscută pentru regia primului sezon al serialului de la Marvel, este însărcinată cu o adaptare a jocului într-un pachet fierbinte care a ajuns la studiouri și pe rețelele de streaming în această săptămână. De asemenea, Herron va co-scrie scenariul împreună cu Briony Redman.

LuckyChap, compania de producție condusă de Margot Robbie, Tom Ackerly, Josey McNamara și Sophia Kerr și care încă se bucură de strălucirea producerii lui „Barbie”, va produce lungmetrajul împreună cu Roy Lee și Miri Yoon de la Vertigo Entertainment. Electronic Arts, care a publicat jocul, va fi, de asemenea, implicat în calitate de creator și producător.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

„The Sims” este un joc de calculator de simulare a vieții în care jucătorii joacă în rolul unui avatar care are trăsături de personalitate, abilități și relații schimbabile și care trece prin sarcinile banale ale vieții de zi cu zi, cum ar fi pregătirea cinei și decorarea casei. Jocul se bazează pe faptul că personajele au obiective și aspirații. Acestea pot, de asemenea, în funcție de joc, să își construiască o familie.După ce primul joc a fost lansat în 2000, decorul suburban al francizei a fost extins, prin pachete de continuare și de expansiune, pentru a include o gamă aproape nesfârșită de decoruri și tonuri, cum ar fi vacanțe, show business, întâlniri, viața de liceu, chiar și magie și vampiri. Gama de personaje este, de asemenea, aproape fără sfârșit, deși membrii familiilor Goth și Landgraab sunt printre cele mai proeminente.La un anumit nivel, „The Sims” împărtășește trăsături similare cu „Barbie”.. Jocul nu are o narațiune reală și prezintă personaje care își văd de viața lor, deși sunt controlate de cei care joacă. Barbie, ca jucărie, nu are nicio narațiune, fiind o păpușă cu o gamă nesfârșită de cariere, controlată de jucători.

Lee, care va fi prezent în cinematografe în acest weekend cu horror-ul Late Night with the Devil, a dezvoltat o proprietate intelectuală la fel de dificil de adaptat cu filmele Lego. Aceste filme de animație au inspirat spin-off-uri și au atras sute de milioane de dolari la box office.

La rândul ei, Herron a demonstrat o afinitate pentru materiale care sfidează genurile, transformând Loki, cu multiplele sale linii temporale și lumi, în cel mai urmărit serial Marvel pe Disney+.

În acest moment, LuckyChap este cea mai în vogă companie de producție de la Hollywood, după succesul de un miliard de dolari al filmului „Barbie” și al titlului „Saltburn” al lui Emerald Fennell, un film cu rating R care poate fi memorat. În curând, compania are comedia „My Old Ass”, care a fost vândută de la Festivalul de Film de la Sundance către MGM Amazon.