• ABEL cunoscut oficial ca The Weeknd?”, și-a întrebat fanii într-un tweet care a primit peste o sută de mii de aprecieri.
  • Schimbarea numelui vine după ce artistul premiat a dezvăluit pentru W Magazine că a vrut să-l ucidă pe The Weeknd”.
  • Trec printr-o cale cathartică în acest moment”, a spus el.

Starul pop canadian The Weeknd a revenit la numele său de naștere Abel Tesfaye pe conturile sale de socializare. Cântărețul, cunoscut pentru melodiile sale pop precum Blinding Lights, și-a întrebat fanii pe Twitter în aprilie dacă ar trebui să facă această schimbare, scrie BBC.

ABEL cunoscut oficial ca The Weeknd?”, și-a întrebat fanii într-un tweet care a primit peste o sută de mii de aprecieri. Schimbarea numelui vine după ce artistul premiat a dezvăluit pentru W Magazine că a vrut să-l ucidă pe The Weeknd”. Trec printr-o cale cathartică în acest moment”, a spus el. Ajung într-un loc și într-un moment în care mă pregătesc să închid capitolul The Weeknd”.

Artistul a declarat anterior că numele său a apărut după ce a renunțat la școală și și-a luat salteaua plecând într-un weekend și fără să se mai întoarcă acasă”, a relatat Daily Mail. El a declarat pentru W Magazine: Ca The Weeknd, am spus tot ce puteam spune”. El a adăugat că următorul său album va fi, probabil, ultima sa urare” sub acest nume.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Născut în Toronto din imigranți etiopieni, Tesfaye a devenit celebru după ce și-a încărcat primele melodii pe YouTube în 2010, prezentând o filieră întunecată și explicită de R&B, care aprofunda consumul de droguri, sexul ocazional și alienarea.

Rapperul canadian Drake a postat apoi aceste demo-uri pe blogul său personal, permițându-i lui Tesfaye să producă o casetă mixtă de nouă melodii, House of Balloons, pe care a lansat-o pentru a o descărca gratuit. Pe parcursul carierei sale muzicale a câștigat patru premii Grammy, a avut peste 45 de single-uri și albume de platină și a doborât numeroase recorduri muzicale.

În martie 2023, Guinness World Records l-a declarat cel mai popular artist din lume, datorită numărului de ascultători lunari pe care îi avea pe Spotify. În martie 2023, artistul în vârstă de 33 de ani avea 111,4 milioane de ascultători lunari pe Spotify și a fost primul artist care a avut 100 de milioane de ascultători lunari pe aplicația de streaming.

The Weeknd are în prezent cu aproape 30 de milioane de ascultători lunari mai mult decât Miley Cyrus , care se află pe locul al doilea”, au scris într-un comunicat de presă.

Citește și