• Elon Musk s-a distrat de minune, dansând toată noaptea în mijlocul unei mulțimi uriașe în Mexic, la un festival de muzică.
  • Unul dintre cei mai bogați oameni din lume a arătat o altă latură a sa în Cabo San Lucas, sâmbătă seara, în Cabo San Lucas.
  • Musk a numit-o săptămâna trecută pe Linda Yaccarino, fostul director de publicitate al NBCUniversal, în funcția de director executiv al Twitter.

Elon Musk s-a distrat de minune, dansând toată noaptea în mijlocul unei mulțimi uriașe în Mexic, la un festival de muzică uriaș – și se pare că SpaceX, Twitter și Tesla sunt oficial pe plan secundar, scrie TMZ.

Unul dintre cei mai bogați oameni din lume a arătat o altă latură a sa în Cabo San Lucas, sâmbătă seara, în Cabo San Lucas, dansând cu mâinile în sus pe Rüfüs Du Sol, împreună cu alți ravers.

Recomandări

DE CE S-A PRĂBUȘIT ELICOPTERUL CU RAISI
CNN: HAGA CERE ARESTAREA LUI NETANYAHU
CE URMEAZĂ ÎN IRAN
TAYLOR SWIFT, ÎN SLUJBA DOMNULUI
SCARLET JOHANSSON CRITICĂ OPENAI
RAISI ȘI DELEGAȚIA AU MURIT

Musk s-a distrat și la Sundream Baja, BTW – un festival de două săptămâni, similar cu Coachella, care se desfășoară la periferia orașului San Jose Del Cabo.

Musk a numit-o săptămâna trecută pe Linda Yaccarino, fostul director de publicitate al NBCUniversal, în funcția de director executiv al Twitter, după luni de zile de reacții negative din partea utilizatorilor care nu erau de acord cu modul în care acesta conducea lucrurile.

Citește și