• Elon Musk s-a distrat de minune, dansând toată noaptea în mijlocul unei mulțimi uriașe în Mexic, la un festival de muzică.
  • Unul dintre cei mai bogați oameni din lume a arătat o altă latură a sa în Cabo San Lucas, sâmbătă seara, în Cabo San Lucas.
  • Musk a numit-o săptămâna trecută pe Linda Yaccarino, fostul director de publicitate al NBCUniversal, în funcția de director executiv al Twitter.

Elon Musk s-a distrat de minune, dansând toată noaptea în mijlocul unei mulțimi uriașe în Mexic, la un festival de muzică uriaș – și se pare că SpaceX, Twitter și Tesla sunt oficial pe plan secundar, scrie TMZ.

Unul dintre cei mai bogați oameni din lume a arătat o altă latură a sa în Cabo San Lucas, sâmbătă seara, în Cabo San Lucas, dansând cu mâinile în sus pe Rüfüs Du Sol, împreună cu alți ravers.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Musk s-a distrat și la Sundream Baja, BTW – un festival de două săptămâni, similar cu Coachella, care se desfășoară la periferia orașului San Jose Del Cabo.

Musk a numit-o săptămâna trecută pe Linda Yaccarino, fostul director de publicitate al NBCUniversal, în funcția de director executiv al Twitter, după luni de zile de reacții negative din partea utilizatorilor care nu erau de acord cu modul în care acesta conducea lucrurile.

Citește și