• Un acord de confidențialitate pe care l-a semnat cu Woods în 2017 prevede ca orice litigiu să fie soluționat în afara instanței.
  • Herman, care a administrat un restaurant deținut de Tiger Woods înainte de începerea relației lor, a intentat două procese în Martin County, Florida.
  • Herman spune că i s-a permis să locuiască acolo fără chirie și fără cheltuieli în cei șase ani de relație.

Avocații lui Tiger Woods au negat că acesta și fosta sa iubită, care îl dă în judecată, au avut o înțelegere care îi permitea acesteia să împartă cu el casa din Florida. Erica Herman cere 30 de milioane de dolari de la un fond deținut de Woods, susținând că a fost păcălită să-și facă bagajele pentru o vacanță, apoi a fost închisă afară.

Un acord de confidențialitate pe care l-a semnat cu Woods în 2017 prevede ca orice litigiu să fie soluționat în afara instanței. Ea încearcă să obțină anularea acestui acord de către o instanță. Herman, care a administrat un restaurant deținut de Tiger Woods înainte de începerea relației lor, a intentat două procese în Martin County, Florida.

Ea susține că acordul de confidențialitate (NDA) pe care l-a semnat nu este valabil din cauza unei noi legi federale care limitează aplicabilitatea NDA-urilor în cazurile de hărțuire sexuală sau de abuz. De asemenea, ea a dat în judecată Jupiter Island Irrevocable Homestead Trust, pe care îl controlează Tiger Woods, susținând că jucătorul de golf, de 15 ori campion, a încălcat un acord verbal care îi permitea să locuiască în casă cu cei doi copii ai săi.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Herman spune că i s-a permis să locuiască acolo fără chirie și fără cheltuieli în cei șase ani de relație, în schimbul serviciilor personale pe care i le-a oferit domnului Woods. Ea spune că mai rămăseseră cinci ani din înțelegere când acesta a rupt relația.

Dar avocații lui Woods susțin că ea a fost un „oaspete” care a fost „invitat” să stea cu el.

„Tiger Woods nu a negociat niciodată un contract verbal de închiriere cu Herman. Nici nu a existat vreodată un contract de închiriere scris între domnul Woods și Trust”, au declarat avocații săi într-un dosar depus în instanță.

Documentele spun că Woods a notificat-o pe Herman pe 13 octombrie anul trecut că pune capăt relației lor. În documentele depuse în instanță se spune că el „a informat-o pe Herman că nu mai este binevenită în reședință”.

„Woods a aranjat ca Herman să se cazeze la o stațiune de lux locală și i-a oferit fonduri pe care le putea aplica pentru o nouă reședință”, adaugă documentul. Avocații lui susțin că ea a dat în judecată trustul pentru a încerca să ocolească NDA și susțin că NDA rămâne obligatoriu din punct de vedere juridic.

Documentele judiciare au ieșit la iveală cu o lună înainte ca Woods să se îndrepte spre Augusta National, în statul american Georgia, pentru a participa la Masters.