• Premiile BAFTA au avut loc la Royal Festival Hall din Londra.
  • Margot Robbie a ales să poarte o rochie lungă cu nuanțe de roz și negru.
  • Cillian Murphy, starul din Oppenheimer, a ales o ținută all black.

Royal Festival Hall din Londra a găzduit aseară decernarea celor mai prestigioase premii cinematografice britanice – BAFTA AWARDS! Stilurile clasice, monocrome s-au dovedit a fi o alegere populară, deși piersicul a fost culoarea surpriză a nopții.

Ce ținute au ales vedetele să poarte la premiile Bafta?

Margot Robbie a bifat o apariție perfectă pe covorul roșu. Actrița, nominalizată la BAFTA pentru rolul ei din Barbie, a fost în topul celor mai bine îmbrăcate vedete de la eveniment. Actrița a impresionat într-o altă ținută inspirată de păpușa Bărbie: a purtat o rochie cu umerii goi de la Armani Prive în combinație de roz cu negru. Margot și-a definitivat look-ul cu o pereche de mănuși lungi și un coc elegant.

Cillian Murphy a obținut premiul pentru cel mai bun actor. Starul Oppenheimer a optat anul acesta pentru un pardesiu lung negru pe care l-a combinat cu o cămașă și pantaloni negri.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
,,PLASTICUL VIU” TE SCAPĂ DE POLUARE
TINERIII VOR VOT OBLIGATORIU
MERGI LA CELE MAI SCUMPE RESTAURANTE DIN UE
HARRY POTTER DAY

Emily Blunt, și ea una dintre nominalizate pentru rolul din Oppenheimer, a primit premiul pentru cea mai bună actriță din film. A fost superbă într-o rochie nude, decorată cu paiete, care i-a lăsat o parte din abdomen la vedere. Vedeta a ales să accesorizeze ținuta cu bijuterii de la Elie Saab și Tiffany and Co.

Emma Stone, nominalizată pentru rolul din Poor Things, a optat pentru o rochie corai, cu un umar supradimensionat.

Taylor Russell are întotdeauna un mod de a arăta divin fără efort atunci când merge pe covorul roșu, mai ales când poartă o rochie făcută la comandă pentru ea. Russell a purtat o rochie albă personalizată de la Loewe cu pene albe la șolduri dar și la tivul de jos al rochiei.

Lily Collins, actrița din Emily In Paris, în vârstă de 34 de ani, a întors capetele aseară într-o rochie de catifea neagră de la Tamara Ralph, cu mâneci bufante sub forma unor flori, iar decolteul a fost și el accesorizat cu trandafiri.

Citește și: