• Cruise a povestit că a fost abordat pentru a juca rolul lui Iron Man în 2005.
  • Scenaristul Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Michael Waldron, a declarat anterior că zvonul nu are o bază în realitate.
  • Au venit la mine la un moment dat și, atunci când fac ceva, vreau să o fac bine, a spus Tom Cruise.

Tom Cruise a dezvăluit că nu a fost aproape de a-l juca pe Iron Man înainte ca rolul să-i revină lui Robert Downey Jr. Actorul în vârstă de 60 de ani din Top Gun a fost asociat cu un zvon adesea repetat, potrivit căruia a fost aproape de a fi distribuit în rolul lui Tony Stark înainte de filmul Iron Man din 2008.

Nici pe departe, a spus el în timpul interviului. Îl iubesc pe Robert Downey Jr. și nu-mi pot imagina pe nimeni altcineva făcând acest rol și cred că este perfect pentru el. Cruise nu pare să vorbească nici el cu modestie deoarece nu este prima persoană care infirmă acest zvon.

Scenaristul Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Michael Waldron, a declarat anterior că zvonul nu are o bază în realitate. Da, a fost inventat în totalitate. Vreau să spun, nu există niciun material tăiat cu Tom Cruise, a declarat el în timpul unui interviu acordat în 2022 pentru Rolling Stone.

Recomandări

CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
NE IA A.I.-UL JOBUL?
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
CÂT DE SUSTENABILĂ E AFACEREA TA?
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE

Dar îl iubesc pe Tom Cruise și i-am spus la un moment dat lui Kevin [Feige] [președintele Marvel Studios]: Am putea obține Iron Man-ul lui Tom Cruise?. Îmi amintesc că am citit despre asta în Ain’t It Cool News pe vremuri, că Tom Cruise urma să fie Iron Man.

Michael a adăugat că nu crede că nimeni nu l-a contactat pe Cruise pentru că au presupus că ar fi prea ocupat. Cruise a povestit odată pentru IGN că a fost abordat pentru a juca rolul lui Iron Man în 2005, deși în cele din urmă nu a funcționat.

Au venit la mine la un moment dat și, atunci când fac ceva, vreau să o fac bine, a spus el. Dacă mă angajez la ceva, trebuie să fie făcut într-un mod în care știu că va fi ceva special.

El a continuat: Și pe măsură ce se alinia, pur și simplu nu mi s-a părut că va funcționa. Trebuie să fiu capabil să iau decizii și să fac filmul cât mai grozav cu putință și pur și simplu nu a mers pe acest drum în acest fel.

Deși nu face parte din Universul Cinematografic Marvel, starul are o serie de produse care vor fi lansate în curând. El are două filme Mission: Impossible, precum și un proiect SpaceX fără titlu.