• La începutul acestei luni, Tom a intervenit în discuția despre nepotismul de la Hollywood.
  • om a povestit pentru PEOPLE cum a fost să lucreze cu fiul său.
  • Tom, în vârstă de 66 de ani, s-a destăinuit și despre viața de a fi actor.

Truman Hanks, în vârstă de 27 de ani, joacă o versiune mai tânără a personajului tatălui său în filmul A Man Called Otto, care va fi lansat pe 13 ianuarie și care se bazează pe romanul din 2012 al lui Fredrik Backman, A Man Called Ove.

În timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri de după proiecția filmului de luni seară, Tom a povestit pentru PEOPLE cum a fost să lucreze cu fiul său, pe care îl are cu soția sa Rita Wilson.

Fără îndoială, este special pentru că, știți, i-am schimbat scutecele”, a spus Tom. Dar treci imediat peste asta, pentru că trebuie să apari, să atingi țintele, să o faci la timp și să fii acolo.” El a continuat despre Truman: Știu de ce este nevoie, iar el știe la fel. Este puțin diferit atunci când este vorba de tot tacâmul. El a fost distribuit pentru un motiv foarte precis. Semănăm unul cu celălalt, nu este un străin și știe care este presiunea și trebuie să o facă.”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA

Tom, în vârstă de 66 de ani, s-a destăinuit și despre viața de a fi actor și despre faptul că se simte nesigur în legătură cu prestația sa.

Lucrul pe care îl știm amândoi este că… nu știi dacă ai făcut o treabă bună”, a declarat el pentru PEOPLE. Tot ce poți face este să aștepți acel moment foarte suprarealist când vezi filmul și este ca și cum: Iată-l. Va dura o veșnicie. Chiar și atunci, nu cred că ai o idee dacă funcționează sau nu.”

Întrebat de PEOPLE cum a fost experiența de lucru cu tatăl său, Truman a glumit spunând că el și frații săi au reușit să stăpânească arta de a-l imita pe star. Tom mai are doi copii, pe Colin Hanks, 45 de ani, și Elizabeth Hanks, 40 de ani, cu fosta soție Samantha Lewes, decedată, precum și pe Chet Hanks, 32 de ani, cu Wilson.

De fiecare dată când îl imit, oamenii spun: Nu așa sună el. Dar eu trebuie să vă transmit cum îl aud eu. Toți ceilalți aud: Houston, avem o problemă; eu îl aud pe acest bătrân morocănos care este supărat pe DVD player”, a spus Truman.