• The Crowded Room s-a inspirat din cartea de non-ficțiune din 1981 a lui Daniel Keyes, The Minds of Billy Milligan.
  • În serialul de pe AppleTV, Tom îl interpretează pe Danny Sullivan, un tânăr care este arestat sub suspiciunea de a fi comis o crimă înfiorătoare.
  • Să joci rolul principal în acest thriller psihologic întunecat, dar și să produci, a fost greu”, a recunoscut Tom.

Tom Holland a dezvăluit că va lua o pauză de un an de la actorie după ce ultimul său rol l-a distrus”. Actorul britanic joacă în noua mini-serie AppleTV The Crowded Room, care va fi lansată pe serviciul de streaming la sfârșitul acestei săptămâni, scrie Daily Mail.

Să joci rolul principal în acest thriller psihologic întunecat, dar și să produci, a fost greu”, a recunoscut Tom. După doi ani plini, în care a jucat și în filmele de succes Spider-Man: No Way Home și Uncharted, Tom, în vârstă de 27 de ani, este pregătit să se retragă din lumina reflectoarelor.
El a adăugat: Sunt entuziasmat să văd cum va ieși și simt că munca noastră grea nu a fost în zadar.

În serialul de pe AppleTV, Tom îl interpretează pe Danny Sullivan, un tânăr care este arestat sub suspiciunea de a fi comis o crimă înfiorătoare și care dezvăluie detalii despre psihicul său fragil în timpul interogatoriilor cu un anchetator, interpretat de Amanda Seyfried.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN

A fost o perioadă grea, cu siguranță, și-a amintit Tom despre perioada petrecută pe platoul de filmare. Știi, exploram anumite emoții pe care cu siguranță nu le-am mai experimentat niciodată înainte, iar apoi, pe lângă asta, faptul că eram producător, că mă ocupam de problemele zilnice care apar pe orice platou de filmare, a adăugat un nivel suplimentar de presiune.

Dar mi-a plăcut foarte mult, mi-a plăcut mult curba de învățare de a deveni producător. Nu sunt străină de munca grea, am trăit întotdeauna după această idee că munca grea este o muncă bună. Și chiar mi-a plăcut.

Dar, din nou, emisiunea m-a distrus. A venit un moment în care am spus că am nevoie de o pauză. Actorul și-a luat o săptămână de pauză după ce a încheiat proiectul pentru a sta liniștit în Mexic.

The Crowded Room s-a inspirat din cartea de non-ficțiune din 1981 a lui Daniel Keyes, The Minds of Billy Milligan, centrată pe individul cu același nume. Milligan, care a fost arestat pentru comiterea mai multor infracțiuni, a fost în cele din urmă achitat de crimele sale după ce a pledat pentru nebunie în urma unui diagnostic de tulburare disociativă de identitate.

Citește și: