• Anul trecut, Cuba Gooding Jr a pledat vinovat că a sărutat o femeie fără consimțământul acesteia.
  • El a fost acuzat de tatonări și atingeri nedorite de zeci de femei.
  • Mărturia altor trei femei, care spun că actorul le-a abuzat între 2009 și 2019, ar urma să fie audiate în acest proces civil din Manhattan.

Actorul Cuba Gooding Jr a ajuns la o înțelegere în procesul cu o femeie anonimă care l-a acuzat că a violat-o într-o cameră de hotel din New York în 2013. Acordul a venit în momentul în care selecția juriului era pe cale să înceapă într-un proces civil federal care se aștepta să includă mărturii dăunătoare împotriva sa, scrie BBC.

Câștigătorul premiului Oscar, în vârstă de 55 de ani, a negat acuzația și insistă că interacțiunile sale cu femeia au fost consensuale. El a fost acuzat de tatonări și atingeri nedorite de zeci de femei. Termenii înțelegerii nu au fost dezvăluiți.

Anul trecut, Gooding a pledat vinovat că a sărutat o femeie fără consimțământul acesteia. În acest caz, el a fost scutit de închisoare sau de antecedente penale, iar acuzațiile legate de alte trei acuzatoare au fost respinse ca parte a unui acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Alte trei femei l-au acuzat pe Gooding de abuzuri

El a fost obligat să efectueze șase luni de consiliere privind alcoolul și comportamentul. Mărturia celor trei femei, care spun că actorul le-a abuzat între 2009 și 2019, ar urma să fie audiate în acest proces civil din Manhattan. Procesul, acum soluționat, a fost intentat în 2020 în numele unei femei identificate doar ca Jane Doe. Reclamanta a cerut daune de 6 milioane de dolari.

Ea a susținut că, în vara anului 2013, Gooding i s-a prezentat la un restaurant local și a invitat-o la un pahar de băutură la hotelul The Mercer din Soho, unde era cazat. La hotel, a susținut ea, actorul i-a spus că trebuie să se schimbe, a invitat-o în camera sa de la etajul cinci și a început să se dezbrace.

Femeia a declarat că a încercat să plece, dar că Gooding i-a blocat calea, a împins-o pe pat și a abuzat-o sexual. Un avocat care îl reprezenta pe acuzat la momentul respectiv a calificat acuzațiile drept „complet false și defăimătoare”. Judecătorul care prezidează ședința a decis săptămâna trecută că va permite mărturia altor trei dintre celelalte acuzatoare ale lui Gooding deoarece acestea erau suficient de asemănătoare” cu acuzațiile reclamantei.

Una dintre femei, Kelsey Harbert, a declarat anul trecut că acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat anterior de Gooding a fost mai dezamăgitor decât pot spune cuvintele”.

Citește și: