• Liv Tyler se va întoarce în rolul fiicei lui Thunderbolt, Betty.
  • Tim Blake Nelson revine în rolul lui Samuel Sterns.
  • Brave New World va urma evenimentelor din The Falcon And The Winter Solider.

Cunoscut anterior sub numele de New World Order, cel de-al patrulea film Captain America va purta acum titlul Brave New World, așa cum se arată pe spatele scaunelor din fotografia de pe platou a lui Mackie. După cum arată fotografia lui Mackie, Harrison Ford va juca rolul generalului Thaddeus Thunderbolt” Ross. Liv Tyler se va întoarce în rolul fiicei lui Thunderbolt, Betty, iar Tim Blake Nelson revine în rolul lui Samuel Sterns, scrie Variety.

Brave New World va urma evenimentelor din The Falcon And The Winter Solider, care l-a văzut pe Sam Wilson al lui Mackie certându-se dacă își dorește cu adevărat porecla, scutul și responsabilitatea care i-au fost lăsate de Steve Rogers la sfârșitul Avengers: Endgame.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Din distribuția lui Brave New World mai fac parte Danny Ramirez în rolul lui Joaquin Torres, care se pare că va moșteni rolul Șoimului de la Wilson, și Carl Lumbly în rolul lui Isaiah Bradley din serial, un fost beneficiar al serului Super Soldier care a fost maltratat de guvernul american. Julius Onah regizează după un scenariu scris de Malcolm Spellman, scenaristul principal al serialului Falcon, și de colegul Dalan Musson.

În timpul unui interviu acordat luna trecută revistei Esquire, Ford a declarat că se simte foarte bine la filmările pentru Brave New World” pe platoul de filmare din Atlanta. Uh, da”, a spus Ford când a fost întrebat dacă se simte bine. Adică, sunt zile grele și zile ușoare, zile distractive și tot felul de zile. Este un program greu și, da, este distractiv. Dar nu este o plimbare în parc. Nu este distracție în adevăratul sens al cuvântului. Este muncă.”

Citește și: