Topul celor mai bine plătiți actori de la Hollywood. Pe ce loc e Dwayne Johnson

  • Variety a dezvăluit cine sunt actorii de la Hollywood cei mai bine plătiți.
  • Actorul Daniel Craig este cel mai bine plătit star de cinema al momentului.
  • Daniel Craig este plătit cu 100 de milioane de dolari de Netflix pentru thrillerul Knives Out.
  • Pe locul doi este Dwayne Johnson, cu salariul de 50 de milioane de dolari pentru rolul său din Red One.
  • Pe locurile șapte și opt sunt Jennifer Lawrence și Julia Roberts, cu 25 de milioane de dolari.

Pun pariu că mereu te-ai întrebat cu cât sunt plătite vedetele de la Hollywood ca să joace într-un film. Site-ul de divertisment Variety a făcut topul celor mai bine plătiți actori.

Actorul Daniel Crag este cel mai bine plătit star de cinema al momentului. Daniel Craig este plătit cu 100 de milioane de dolari de Netflix, pentru două continuări ale thrillerului „Knives Out” de Rian Johnson.

Dwayne Johnson, pe locul 2 în topul celor mai bine plătiți actori de la Hollywood

Cea de-a doua poziție este ocupată de Dwayne Johnson, cunoscut ca The Rock, cu salariul de 50 de milioane de dolari pentru rolul său din Red One.

Will Smith închide clasamentul top 3 cu suma de 40 de milioane de dolari pentru „King Richard”, un film despre tatăl sportivelor Venus şi Serena Williams.

Cât de bine câștigă actițele?

Actriţele cu cele mai mari salarii se află pe locurile şapte, opt şi nouă. Este vorba despre Jennifer Lawrence, care a câștigat 25 de milioane de dolari pentru Don’t Look Up. Aceeași sumă a primit și Julia Roberts pentru rolul din Leave Behinds the World, în timp ce Sandra Bullock a câștigat pentru rolul din The Lost City of D 20 de milioane de dolari.