• Studiourile Amazon au dezvăluit un nou trailer pentru serialul Lord of the Rings: Inelele puterii la ComicCon.
  • Lord of the Rings: Inelele puterii se concentrează pe cea de-a doua epocă a Pământului de Mijloc a lui Tolkien, când regatele se formează și cad, iar forțele răului se profilează și amenință să acopere lumea cu întuneric.
  • Serialul de opt episoade va debuta pe Prime Video pe 2 septembrie.

Publicul de la Comic-Con a avut ocazia să vadă în premieră noul serial Stăpânul inelelor, The Rings of Power, vineri, la San Diego. Studiourile Amazon au dezvăluit un nou trailer pentru serialul care se petrece cu mii de ani înainte de evenimentele din Hobbitul și Stăpânul inelelor de J.R.R. Tolkien. Stephen Colbert, un fan autoproclamat al lui Tolkien, a fost, de asemenea, prezent pentru a modera un panel de prezentare a serialului pe cea mai mare scenă a convenției fanilor, Hall H.

Sub conducerea producătorilor executivi J.D. Payne și Patrick McKay, Lord of the Rings: Inelele puterii se concentrează pe cea de-a doua epocă a Pământului de Mijloc a lui Tolkien, când regatele se formează și cad, iar forțele răului se profilează și amenință să acopere lumea cu întuneric.

Inelele puterii va duce publicul în locații fantastice precum tărâmurile elfilor Lindon și Eregion, tărâmul piticilor Khazad-dûm, ținuturile sudice, pustietățile cele mai nordice, mările de răscruce și regatul insular Númenór și le va face cunoștință cu un mare ansamblu, printre care Galadriel (Morfydd Clark), Elrond (Robert Aramayo) și Marele Rege Gil-galad (Benjamin Walker).

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD
AVOCATUL TODD BLANCHE: „DONALD TRUMP ESTE NEVINOVAT”
XXX FĂRĂ NECUNOSCUTE

Serialul de opt episoade va debuta pe Prime Video pe 2 septembrie, cu noi episoade care vor sosi săptămânal. Se spune că este cel mai scump film realizat vreodată, cu un buget declarat de 465 de milioane de dolari. Amazon a cumpărat drepturile de la proprietatea Tolkien pentru 250 de milioane de dolari în 2017.

Convenția fanilor a început săptămâna aceasta la San Diego Convention Center, revenind în forță pentru prima dată din 2019, cu multe studiouri care cheltuiesc mulți dolari pentru a promova filmele și serialele de televiziune viitoare. Comic-Con se desfășoară până duminică.