• Columbus l-a implorat să filmeze cameo-ul.
  • Eram foarte ocupat și nu am vrut să o fac. Au fost foarte drăguți, dar, mai ales, insistenți. Am fost de acord”, a scris Trump în postarea sa.
  • Cameo-ul lui Trump are loc în prima jumătate a filmului, când personajul lui Macaulay Culkin, Kevin, se cazează la The Plaza.

Donald Trump spune că nu a fost agresiv în rolul său din Singur acasă 2″ din 1992. Nimic nu ar putea fi mai departe de adevăr”, a scris Trump miercuri pe site-ul Truth Social, făcând referire la comentariile despre cameo făcute de regizorul filmului, Chris Columbus.

Columbus a declarat pentru Business Insider, într-un articol publicat în 2020, că Trump a cerut să apară în film în schimbul filmărilor în The Plaza Hotel, pe care îl deținea la acea vreme. Am plătit onorariul, dar el a mai spus: Singurul mod în care puteți folosi Plaza este dacă eu apar în film – Așa că am fost de acord să îl punem în film”, a declarat Columbus pentru BI.

Fostul președinte, însă, își amintește evenimentele în mod diferit. Potrivit lui Trump, Columbus l-a implorat să filmeze cameo-ul. Eram foarte ocupat și nu am vrut să o fac. Au fost foarte drăguți, dar, mai ales, insistenți. Am fost de acord”, a scris Trump în postarea sa.

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
CE FACI IN WEEKEND LA PARIS?
VICTORIE PENTRU ALCARAZ LA MADRID
BENEFICIILE URCATULUI PE SCĂRI

Cameo-ul lui Trump are loc în prima jumătate a filmului, când personajul lui Macaulay Culkin, Kevin, se cazează la The Plaza. Kevin îi cere lui Trump, care se interpretează pe el însuși în film, indicații pentru a ajunge în holul hotelului.

Acel cameo a ajutat la succesul filmului, dar dacă s-au simțit intimidați sau nu m-au vrut, de ce m-au băgat și m-au ținut acolo peste 30 de ani? Pentru că am fost, și încă sunt, grozav pentru film, de aceea!”, a scris Trump în postarea sa de pe Truth Social.

Columbus a declarat pentru Business Insider în 2020 că a păstrat cameo-ul lui Trump pentru că a fost testat bine de public. Când l-am proiectat pentru prima dată, s-a întâmplat cel mai ciudat lucru: Oamenii au aplaudat când Trump a apărut pe ecran”, a spus Columbus.

Citește și