• Assassin’s Creed Mirage, dezvoltat de Ubisoft Bordeaux, se va lansa pe 12 octombrie.
  • Protagonistul jocului este Basim Ibn Ishaq, un hoț de stradă care devine asasin.
  • Povestea este amplasată în Bagdadul din timpul epocii de aur a Islamului.

După ce Assassin’s Creed din 2007 a fost un succes uriaș, Ubisoft a ales lansarea gameplay-ului de acțiune stealth Assassin’s Creed 2, iar această formulă a primit și mai multă rafinare cu Assassin’s Creed Brotherhood, scrie Gamerant.

Ubisoft revine cu noi detalii captivante despre unul dintre cele mai așteptate jocuri video ale anului 2023

Lansat în 2017, Assassin’s Creed Origins a marcat următoarea fază a vieții francizei, luând elementele stealth/acțiune-aventură din intrările anterioare și aplicându-le într-o lume deschisă mai mare și adăugând câteva caracteristici RPG majore pentru o bună măsură.

În timp ce o mare parte a fanilor nu au fost prea mulțumiți de marile schimbări, pentru o piață generală a părut să fie îmbucurător. Assassin’s Creed Origins a reușit să ofere o nouă viață francizei și să creeze o formulă nouă. Dar, odată cu trecerea timpului, acea nouă formulă a devenit învechită, iar fanii caută o altă schimbare.

Recomandări

FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CE SEMNIFICĂ VINEREA MARE
CUM TE FEREȘTI DE FAKE NEWS
DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA

Povestea jocului este despre Basim Ibn Ishaq, un hoț de stradă viclean născut pe străzile Bagdadului, în anul 835.

Un hoț devine un asasin profesionist

În anul 861, Basim devine un asasin profesionist cu un crez, ce luptă pentru dreptate după ce obține o armă mortală.

,,Basim este protagonistul nostru principal în Assassin’s Creed Mirage. Este un personaj fascinant care se potrivește tipului clasic de asasin, mortal și plin de resurse, cu o personalitate complexă. De aceea, am simțit că Mirage trebuie să fie o experiență solidă, bazată pe narațiune, una care să-l onoreze pe Basim ca un personaj pentru jucătorii noștri înt-o aventură memorabilă.

Jocul vine cu îmbunătățiri

Basim este un personaj fascinant în universul francizei Assassin’s Creed, fiind reîncarnarea zeului Loki din mitologia scandinavă. 

Jucătorii vor putea explora fortăreața Alamut, vor purta o ținută albă cu eșarfa albastră de asasin la rang de novice ce va lupta să obțină promovare și eșarfa roșie. Jucătorii vor putea să crească rangul protagonistului prin misiuni secundare și oportunități, în care vor putea utiliza diferite metode de asasinare și instrumente ce pot fi îmbunătățite.

Basim promite să fie un asasin mai agil, priceput la mânuirea sabiei și a lamei ascunse, dar totodată jucătorii trebuie să-și demonstreze geniul tactic pentru a duce misiunile de asasinare și infiltrare la bun sfârșit. 

Mirage va fi lansat pe 12 octombrie pe PlayStation 5, Xbox Series, PC, Amazon Luna, dar și pe consolele din generația anterioară.

Citește și