Ultimul episod. James Corden a renunțat la talk-show-ul său de noapte după opt ani. Mesajul lui Joe Biden: „O să-mi lipsești, amice”

James Corden a renunțat la talk-show-ul său de noapte din SUA după opt ani, cu invitați în ultima seară precum Harry Styles, Will Ferrell și Joe Biden, scrie BBC. Ferrell și Styles au distrus biroul prezentatorului Late Late Show, în timp ce Biden a trimis un videoclip în care glumește că a fost surprins că ai rezistat opt ani în orice loc de muncă”.

La final, el i-a îndemnat pe telespectatorii americani să nu cedeze în fața oamenilor care încearcă să alimenteze diferențele” din țară. Să ne mutăm aici, în America, în urmă cu opt ani, a fost un salt uriaș pentru mine și familia mea”, a spus el. Fiul meu avea trei ani, fiica noastră avea 12 săptămâni și acum avem încă o persoană mică, iar ea este americană.

Am început această emisiune cu Obama, apoi cu Trump, apoi cu o pandemie globală, și am văzut cum America s-a schimbat mult în acești opt ani. Am văzut cum au crescut diviziunile și am văzut și am simțit cum crește un sentiment de negativitate și, la anumite momente, cum fierbe. Și cred că tot ce vreau să spun cu adevărat în această seară este că vă implor să vă amintiți ce înseamnă America pentru restul lumii. Toată viața mea, a fost întotdeauna un loc al optimismului și al bucuriei, și da, are defecte – atât de multe. Dar arătați-mi o țară care să nu aibă”, a spus Corden în ultima seară.

James Corden: Căutați lumina și bucuria în orice faceți”

El a adăugat:Doar pentru că cineva nu este de acord cu tine nu înseamnă că este rău sau malefic. Cu toții suntem mai mult la fel decât diferiți și există atât de mulți oameni care încearcă să alimenteze aceste diferențe, iar noi trebuie să încercăm cât mai bine să căutăm lumina, să căutăm bucuria, pentru că dacă o faci, ea este acolo. Și despre asta a fost vorba în acest spectacol. Tot ceea ce ne-am dorit vreodată este să fim doar un pic de lumină și de lejeritate la sfârșitul zilei. Vă mulțumesc că mă lăsați să fac asta, vă mulțumesc că mă lăsați să intru în casa voastră în fiecare seară.”

Anterior, în mesajul său preînregistrat, actualul președinte i-a spus lui Corden: O să-mi lipsești, amice”, înainte de a-i mulțumi prezentatorului pentru că nu m-a făcut niciodată să cânt în mașină” – o referire la Carpool Karaoke al lui Corden.

Ferrell a intrat pe platou cu un baros și a început să distrugă biroul. Mai târziu, Styles a terminat treaba după ce Corden, într-un joc final de Spill Your Guts Or Fill Your Guts”, a fost obligat să răspundă care dintre cei doi invitați îl considera mai talentat și l-a ales pe actorul din Elf și Anchorman.

În cadrul jocului, în care participanții mănâncă mâncare dezgustătoare dacă refuză să răspundă la o întrebare, Styles a fost întrebat dacă va avea loc o reuniune a trupei One Direction. Niciodată nu aș spune nu la asta”, a răspuns cântărețul. Dacă ar exista un moment în care am simți cu toții că asta este ceea ce vrem să facem, atunci nu văd de ce nu am face-o”. Iau asta ca pe un da!” a răspuns Corden.

În altă parte a emisiunii, colegii de platou Seth Myers, Jimmy Kimmel, Stephen Colbert, Jimmy Fallon și David Letterman au luat parte la o scenetă în care au discutat despre planurile de pensionare ale lui Corden și s-au certat pentru cine va prelua Carpool Karaoke.

Citește și

Exit mobile version