• Vineri, un judecător a fost de acord că hainele vândute pentru turneul australian din 2014 al lui Katy au încălcat într-adevăr marca înregistrată a lui Katie.
  • Designerul a început să vândă haine folosind marca Katie Perry în 2007.
  • Designerul a descris rezultatul ca fiind o victorie într-un caz David și Goliat”.

Cântăreața Katy Perry a pierdut o bătălie pentru o marcă înregistrată cu o creatoare de modă australiană numită Katie Perry, scrie BBC. Katie Taylor, care vinde haine sub numele ei de naștere Katie Perry, a dat-o în judecată pe vedeta pop, spunând că marfa ei încalcă o marcă comercială pe care o deține.

Vineri, un judecător a fost de acord că hainele vândute pentru turneul australian din 2014 al lui Katy au încălcat într-adevăr marca înregistrată a lui Katie. Aceasta este o poveste despre două femei, două vise de adolescentă și un nume”, a scris judecătoarea Brigitte Markovic în hotărârea sa.

Judecătoarea a declarat că Katy Perry, născută Katheryn Hudson, a folosit numele Katy Perry cu bună credință” și nu datorează nicio compensație personală designerului. Cu toate acestea, compania vedetei, Kitty Purry, trebuie să plătească despăgubiri, care vor fi stabilite luna viitoare. Designerul a început să vândă haine folosind marca Katie Perry în 2007.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Cântăreața, care a înregistrat primele sale hituri în 2008, a fost condamnată că a încălcat marca comercială prin promovarea pe rețelele de socializare a unei jachete care face reclamă albumului său Roar, a hanorace cu glugă, tricouri, pantaloni de trening și eșarfe Cozy Little Christmas”.

Cu toate acestea, judecătorul a respins alte pretenții legate de vânzările în anumite magazine și site-uri web, precum și de marfa pentru un turneu din 2018. Judecătorul Markovic a respins o ofertă a vedetei pop de anulare a mărcii Katie Perry.

Designerul a descris rezultatul ca fiind o victorie într-un caz David și Goliat”. Nu numai că am luptat pentru mine, dar am luptat și pentru micile afaceri din această țară, multe dintre ele începute de femei, care se pot afla în fața unor entități de peste ocean care au o putere financiară mult mai mare decât noi”, a scris ea pe site-ul său.

Citește și