• Un cuplu a construit o cabană de 13 metri înălțime, inspirată de turnurile Serviciului Forestier SUA.
  • Dabney Tompkins și Alan Colley au construit cabana „Summit Prairie” în 2009.
  • Airbnb-ul acceptă doar 65 de rezervări pe an și are acum 1.600 de doritori pe lista de așteptare.

Un cuplu a construit o casă de vacanță de 13 de metri înălțime, inspirată de turnurile de observare a incendiilor ale Serviciului Forestier SUA. Situată în îndepărtatul Oregon, casa de 40 metri pătrați, are patru camere de dormit și o bucătărie completă, relatează truly. Proprietatea acceptă doar 65 de rezervări în fiecare an, iar în prezent există 1.600 de nume pe lista de așteptare. Dacă vrei să închiriezi airbnb-ul trebuie să plătești 260 de dolari pe noapte.

Turnul a luat naștere în 2009

Dabney Tompkins și Alan Colley au construit turnul în 2009, când aveau nevoie să ia o pauză de la viața de oraș din Portland.

„Unii oameni vor o căsuță pe plajă pentru al 2-lea cămin, dar noi am vrut un foișor de pompier”, spune cuplul. Câțiva ani mai târziu, cei 2 au decis să lase și alți oameni să testeze experiența. Acum, ei au o listă de clienți și o cerere mai mare decât poate găzdui proprietatea. Summit Prairie, așa se numește cazarea și îți oferă o vedere vastă la munte, un duș exterior pe terasă și o cadă cu hidromasaj pe bază de lemne.

Recomandări

O FURTUNĂ SOLARĂ AMENINȚĂ PĂMÂNTUL
ATENȚIE, CIP DEFECT
JUMĂTATE TU, JUMĂTATE EU
ISRAELUL EXTINDE OPERAȚIUNEA ÎN RAFAH
CIOLACU IA MĂSURI ANTI-SHRINKFLAȚIE
ÎNCEPE CAMPANIA ELECTORALĂ

„Să te trezești aici dimineața, când soarele începe să răsară, să vezi tot acest regat, așa cum îi spun eu. Pur și simplu te uiți pe geam și vezi până la zeci de kilometrii distanță, auzi păsările cum ciripesc dimineața și vezi căprioară în fața cabanei”, a spus Dabney Tompkins.

„Iar când ninge, zăpada se depune pe geamuri. Deci nu poți să vezi ce e afară și pur și simplu suntem prinși în mijlocul unei vijelii, dar da, suntem blocați aici, unde e cald și frumos”, a continuat Alan Colley.

Summit Prairie te ajută să te relaxezi

Cei doi își încurajează vizitatorii să se relaxeze, să citească, să mediteze, să viseze cu ochii deschiși în hamace și să se relaxeze în cada cu hidromasaj în timp ce admiră peisajul montan. Totodată, proprietarii, timp de ani de zile, se străduiesc să întâlnească personal fiecare oaspete.

„Poți să deschizi larg ușile când e cald să ieși pe terasă și să te bucuri de peisaj. E foarte tare să stai aici și să privești apusul sau furtunile cum vin. Cel mai interesant lucru la casa asta este dușul, pentru că atunci într-o zi friguroasă, când vrei să îl folosești, e zăpadă pe podea. Cea mai bună senzație”.

Citește și: