Un fan al lui Taylor Swift a murit din cauza căldurii la concertul de la Rio. Ce a spus artista

Un fan în vârstă de 23 de ani care a leșinat la un concert al lui Taylor Swift la Rio de Janeiro în noiembrie a murit din cauza căldurii, sugerează examinările post-mortem citate de presa braziliană.

Ana Clara Benevides Machado a participat la primul spectacol din turneul Eras Tour al lui Swift în orașul brazilian pe 17 noiembrie.

Un val de căldură a dus temperaturile la 39 de grade C, temperatura „resimțită ajungând la 59,3C, au declarat autoritățile orașului, scrie BBC.

Taylor Swift a declarat la momentul respectiv că este „devastată” de moartea fanului.

Imaginile video păreau să o arate pe cântăreață însăși afectată de temperaturile ridicate.

Artista a anulat spectacolul programat pentru a doua zi după decesul fanului, dar și-a continuat restul turneului.

Ana Clara Benevides Machado, studentă la psihologie, călătorise din orașul Rondonópolis până la Rio pentru a participa la concert.

Prietenul ei, Daniele Menin, a declarat pentru site-ul de știri G1 că tânăra de 23 de ani a leșinat în timpul celei de-a doua melodii a lui Swift.

Ea a fost tratată de paramedici la fața locului înainte de a fi dusă la spital, unde a murit.

Potrivit raportului post-mortem, ea a suferit un șoc cardiovascular și o hemoragie la plămâni, ceea ce a dus la moartea subită.

Tatăl ei a declarat presei locale că nu a avut nicio îndoială că Ana Clara a murit din cauza căldurii extreme din acea zi.

Aproximativ 60.000 de persoane au participat la concertul de pe stadionul Nilton Santos din oraș.

Nathalia Barbieri a fost una dintre cei care au înfruntat căldura pentru a-și vedea artistul preferat.

Ea a declarat pentru BBC că a văzut-o pe Ana Clara Benevides Machado fiind tratată de medici după ce ea însăși a fost dusă de urgență la punctul de prim ajutor după ce a leșinat din cauza căldurii și a umidității extreme.

Citește și

Exit mobile version