• Compania de parașutism a declarat că a fost profund afectată de acest accident.
  • Echipa de la Skydive Toronto colaborează în prezent cu poliția din South Simcoe în cadrul anchetei lor.
  • Pardazi, care avea aproape 100.000 de urmăritori pe TikTok, a participat anterior la concursul de frumusețe Miss Canada.

Influencerul TikTok Tanya Pardazi a murit într-un tragic accident de parașutism, la vârsta de 21 de ani.
Potrivit prietenilor fostei semifinaliste Miss Canada, Pardazi a murit în timp ce efectua această activitate în Ontario, Canada, pe 27 august.

Potrivit unui statment al companiei de parașutism, Pardazi și-a deschis parașuta prea târziu în timp ce se afla în aer, în timpul primului său curs solo. Aspiranta la titlul de regină a frumuseții a fost transportată de urgență la spital, unde a fost declarată moartă.

Skydive Toronto a precizat într-o declarație: O studentă la parașutism, în vârstă de 21 de ani, a sucombat în urma rănilor fatale obținute printr-o situație de urgență”. Parașutistul a deschis o parașută principală care se rotea rapid la o altitudine joasă, fără a avea timpul, altitudinea necesară pentru ca parașuta de rezervă să se umfle.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII

Acesta a adăugat: Echipa de la Skydive Toronto colaborează în prezent cu poliția din South Simcoe în cadrul anchetei lor. Săritorul a fost o adăugire recentă binevenită în comunitatea de parașutism și va fi regretat printre noii prieteni ai studentului și colegii de la Skydive Toronto”.

Skydive Toronto a declarat că a fost profund afectată de acest accident, deoarece și-a perfecționat programul de pregătire a elevilor timp de peste 50 de ani”. Un purtător de cuvânt al Serviciului de Poliție din South Simcoe a confirmat că o anchetă este în curs de desfășurare. Pardazi, care avea aproape 100.000 de urmăritori pe TikTok, a participat anterior la concursul de frumusețe Miss Canada, ajungând în semifinale în 2017.

De asemenea, ea era înscrisă la Universitatea din Toronto, unde studia filosofia. Comentariile de sub postările de pe TikTok ale lui Pardazi sunt pline de omagii din partea fanilor rămași devastați de vestea tragică.