• Tânăra de 19 ani a primit comentarii pline de ură de la oameni care o critică pentru că a făcut dragoste cu 156 de persoane, iar ea a răspuns detaliind unde și-a întâlnit partenerii de amor de când a început să fie activă pe OnlyFans.
  • Tânăra, care postează videoclipuri pe TikTok cu numele BabysitterHomeAlone, a început să facă conținuturi picante când a împlinit 18 ani.
  • Modelul OnlyFans ripostează după ce a fost numită murdară” pentru că s-a culcat cu 156 de bărbați.

Tânăra de 19 ani a primit comentarii pline de ură de la oameni care o critică pentru că a făcut dragoste cu 156 de bărbați, iar ea a răspuns detaliind unde și-a întâlnit partenerii de amor de când a început să fie activă pe OnlyFans.

Tânăra, care postează videoclipuri pe TikTok cu numele BabysitterHomeAlone, a început să facă conținuturi picante când a împlinit 18 ani.

Modelul OnlyFans ripostează după ce a fost numită murdară” pentru că s-a culcat cu 156 de bărbați.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Trei milioane de bărbați în lume, dar eu sunt murdară” pentru că m-am culcat cu peste 100 de bărbați.”

Bărbații au fost curioși și au tachinat-o pentru că își ține evidența recordului de sex.

Cine mai întreabă asta? Noi ar trebui să ținem evidența?”, a spus unul, în timp ce altul a întrebat: „156 este un numar masiv și nesănătos, a fost chiar plăcut pentru tine asta?”

Alții au fost impresionați și au întrebat-o cum de s-a culcat cu 156 de persoane când era atât de tânără.

Ca să punem asta în perspectivă, asta înseamnă trei autobuze școlare pline”, a adăugat o persoană.

Tânăra de 19 ani a ripostat cu un videoclip în care enumeră unde a cunoscut persoanele – dezvăluind că majoritatea erau din liceul ei.

Unii erau prieteni ai unor persoane cu care a făcut sex, iar pe câțiva dintre ei i-a cunoscut prin intermediul aplicațiilor de dating precum Hinge, Tinder și Bumble.

A dat chiar și un bacșiș, economisind: Când vrea să-ți ia virginitatea, spune-i întotdeauna că e prima dată și să aibă de fapt 156 de corpuri.”

Pe profilul ei de TikTok a spus că a câștigat doar 17 dolari în prima lună în care a început ca model OnlyFans, dar acum se simte norocoasă lăudându-se cu faptul că acum câștigă 10.000 de dolari.